Beşiktaş Viktoria Plzen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Teknik direktör Valerien Ismael idaresinde Avusturya'nın Bad Haring bölgesinde kampa giren Beşiktaş, hazırlık maçları takvimine geçti. İlk olarak Almanya Bundesliga'dan Werder Bremen ile karşılaşan Kara-Kartal, ikinci hazırlık maçını da Çekya şampiyonu Viktoria Plzen ile oynayacak. Peki, Beşiktaş Viktoria Plzen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Viktoria Plzen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Beşiktaş Viktoria Plzen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 09.07.2022 13:56 GÜNCELLEME 09.07.2022 13:56

Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu 3 teknik direktör değişikliğiyle geçirip 6'ncı sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni dönemin hazırlıklarına başladı. Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlı ekip, diğer yandan antrenmanlara devam ediyor. Kara-Kartal, Avusturya'daki ikinci maçını Çekya şampiyonu Viktoria Plzen ile oynayacak. Peki, Beşiktaş Viktoria Plzen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın yayın takvimi...

BEŞİKTAŞ VİKTORİA PLZEN MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş ile Viktoria Plzen arasındaki hazırlık maçı, 12 Temmuz Salı günü saat 17.00'de (TSİ) oynanacak. Avusturya'nın kuzeybatısındaki Kufstein Arena'da düzenlenecek maç öncesinde bilet satışları için ek duyuru da yapılacak. Aynı zamanda FC Kufstein'e ev sahipliği yapan bu mekanda Beşiktaş, Mainz 05 ile de karşılaşacak.

Ersin Destanoğlu, Beşiktaş Futbol A Takımı

HANGİ KANALDA?

Binlerce futbol tutkununun günlerdir merakla beklediği Beşiktaş Viktoria Plzen maçı ülkemizde Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca D-Smart GO uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek Beşiktaş Viktoria Plzen maçına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

SPOR SMART HD KAÇINCI KANALDA?

D-Smart platformunun şifreli kanallarından Spor Smart, sadece D-Smart uydu alıcılarında bulunuyor. Bu kanal için D-Smart abonelerinin kumanda üzerinden 77'yi tuşlaması yeterli. D-Smart dışında herhangi bir platformda Spor Smart kanalı bulunmamaktadır.

KAMP KADROSU

Siyah-Beyazlı ekipte Valerien Ismael, Avusturya kampına şu futbolcuları dahil etti:

"Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Emre Bilgin, Utku Yuvakuran, Göktuğ Baytekin, Valentin Rosier, Welinton, Montero, Serdar Saatçı, Aytuğ Batur Kömeç, Badra Cisse, Umut Meraş, Rıdvan Yılmaz, Emrecan Terzi, Necip Uysal, Atiba, Kartal Kayra Yılmaz, Salih Uçan, Emirhan İlkhan, Josef, Gedson, Necati Bilgiç, Berkay Vardar, Abdullah Aydın, Hasic, Kenan Karaman, Boyd, Emirhan Delibaş, Oğuzhan Akgün, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy"

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA PROGRAMI

Yeni sezonu 27 Haziran Pazartesi günü Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde açan Beşiktaş, 5 Temmuz'da Avusturya'ya uçtu.

Valerien Ismael'in belirlediği kadro ile Avrupa'ya hareket eden Siyah-Beyazlı ekip, 16 Temmuz'a kadar bu bölgede istikamet edecek.

16 Temmuz'da yeniden yurda dönmeyi planlayan Kara-Kartal, 20-27 Temmuz'u da İspanya'nın Alicante şehrinde geçirecek. Beşiktaş'ın Avrupa'da oynayacağı hazırlık maçları ise şu şekilde:

9 Temmuz Cumartesi: 16.00 Beşiktaş-Werder Bremen (Tivoli Stadı)

12 Temmuz Salı: 16.00 Beşiktaş-Viktoria Plzen (Kufstein Arena)

15 Temmuz Cuma: 18.00 Beşiktaş-Mainz 05 (Kufstein Arena)

23 Temmuz Cumartesi: 19.00 Beşiktaş-Wolverhampton Wanderers (Estadio Camilo Cano La Nucia)

26 Temmuz Salı: 19.00 Beşiktaş-Deportivo Alaves (Estadio Camilo Cano La Nucia)

Beşiktaş yaz dönemindeki son hazırlık maçını da İtalya Serie A ekibi Sampdoria ile oynayacak. Bu karşılaşma 30 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00'da Vodafone Park'ta organize edilecek. Beşiktaş'ın Süper Lig 2022-2023 fikstürü için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz:

Beşiktaş Süper Lig 2022-2023 Sezonu Fikstürü | Derbi Maçlarının TarihleriBeşiktaş Süper Lig 2022-2023 Sezonu Fikstürü | Derbi Maçlarının Tarihleri

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz