Sakaryaspor Neftçi Bakü hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yaşayarak TFF 1. Lig'e terfi eden Sakaryaspor, yeni sezonun hazırlıklarına devam ediyor. İlker Püren idaresinde çalışmalarını sürdüren Yeşil-Siyahlılar, Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Peki, Sakaryaspor Neftçi Bakü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen karşılaşmanın yayın bilgileri...

Sakaryaspor Neftçi Bakü hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Sakaryaspor Neftçi Bakü hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 06.07.2022 12:25 GÜNCELLEME 06.07.2022 12:25

İki sezon önce TFF 2. Lig Play-Off finalinde komşu Kocaelispor'a finalde mağlup olarak TFF 1. Lig'in kapısından dönen Sakaryaspor, Kırmızı Grup'ta yaşadığı şampiyonlukla 1. Lig'e terfi etti. Bir yandan çalışmalarını sürdüren Yeşil-Siyahlı ekip, diğer yandan hazırlık müsabakalarıyla maç kondisyonunu diri tutuyor. Bu bağlamda Marmara temsilcisi, kardeş ülke Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile kozlarını paylaşacak. Peki, Sakaryaspor Neftçi Bakü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın tarihleri...

Sakaryaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?Sakaryaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

SAKARYASPOR NEFTÇİ BAKÜ MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Sakaryaspor Neftçi Bakü maçı, 6 Temmuz Çarşamba günü saat 15.45'te oynanacak. Bu karşılaşma, Bolu'nun Gerede ilçesindeki bir otelin futbol sahasında kozlarını paylaşacak. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

HANGİ KANALDA?

Sakaryaspor ile Neftçi Bakü arasındaki hazırlık karşılaşmasının şimdilik hangi kanalda yayınlanacağına dair bir duyuru yapılmadı. Normalde Yeşil-Siyahlı ekibin oynadığı karşılaşmalar yerel televizyon kanalı TV264'te yayınlanıyordu. Fakat şimdiye dek Sakaryaspor veya Neftçi Bakü yönetiminden bu konuya ilişkin bir açıklama metni paylaşılmadı.

Hurşit Taşçı, Sakaryaspor

SAKARYASPOR'UN TRANSFERLERİ

TFF 1. Lig'e yükselerek kentte büyük coşkuya neden olan Sakaryaspor, yaz transfer sezonunda Odise Roshi, Isaac Donkor, İsmail Erdoğan, Cihan Topaloğlu, Kabongo Kasongo, Michal Nalepa ve Hakan Yavuz gibi isimlerle anlaştı. Öte yandan, Ömer Bozan; Doğan Ateş, Umut Sönmez, Fatih Gülmez, Tahir Babaoğlu, Mehmet Yıldızaç, Ali Özgün, Murat Yılmaz, Eyüpcan Delibalta, Ömer Can Sokullu ve Savaş Yılmaz gibi isimlerle yolları ayırdı. 

NEFTÇİ BAKÜ AVRUPA'DA!

Azerbaycan Ligi'nde normal sezonu 2'nci sırada tamamlayan Neftçi Bakü, Avrupa Konferans Ligi'ne 2. Ön Eleme turundan katılım hakkı sağladı. Bu turda Güney Kıbrıs ekibi Aris Limassol ile karşılaşan Siyah-Beyazlılar, 21 Temmuz ve 28 Temmuz tarihlerinde iki maç oynayacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz