Sakaryaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yaşayarak TFF 1. Lig'e yükselen Sakaryaspor, sezon öncesinde kapılarını Fenerbahçe'ye açıyor. Sarı-Lacivertliler de Can Bartu Tesisleri'nde başladığı çalışmaları Avusturya'da sürdürüp yurda geri dönecek. Dönüşte Yeşil-Siyahlıların konuğu olacak. Peki, Sakaryaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, hazırlık karşılaşmasının yayın programı...

Sakaryaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?
Sakaryaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?
GİRİŞ 28.06.2022 12:34 GÜNCELLEME 28.06.2022 12:34

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta en yakın takipçisi Bodrumspor'un önünde şampiyonluk yaşayarak TFF 1. Lig'e terfi eden Sakaryaspor, evinde Fenerbahçe'yle karşılaşacak. Yeni sezon öncesinde Tuncay Şanlı'yla yolları ayırıp bu görevi İlker Püren'le dolduran Yeşil-Siyahlılar transfer çalışmalarına da devam ediyor. Öte yandan, yeni sezonu Şampiyonlar Ligi ile açacak Fenerbahçe'de de sezonun hazırlıkları sürüyor. Peki, Sakaryaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, binlerce futbol tutkununun merakla beklediği müsabakanın yayın programı...

SAKARYASPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Yaşadığı şampiyonlukla şehirde büyük bir coşkuya neden olan Sakaryaspor ile Fenerbahçe arasındaki hazırlık maçı, 16 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'ndaki müsabakanın biletleri, Yeşil-Siyahlı ekip tarafından satılacak. Öte yandan müsabakayı hem Sakaryalı hem de Fenerbahçeli futbolseverlerin tribünden takip etmesi bekleniyor.

Sakaryaspor şampiyonluk kutlaması

HANGİ KANALDA?

Marmara temsilcisi Sakaryaspor ile İstanbul ekibi Fenerbahçe arasındaki hazırlık karşılaşmasının yayıncısı henüz belli olmadı. Normalde Sarı-Lacivertli ekibin oynadığı maçlar kulübün televizyon kanalı FBTV'de yayınlanıyordu. Buna ek olarak Fenerbahçe YouTube Katıl üzerinden de maç yayını yapılıyordu. Yeşil-Siyahlı Sakaryaspor'un da lig dönemindeki maçları TV264 üzerinden ekrana gelmişti. Ancak şimdilik Sakaryaspor Fenerbahçe karşılaşmasının yayıncısı duyurulmadı.

SAKARYA'DAN SONRA KİEV!

Bu sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan Fenerbahçe, turnuvaya 2. Ön Eleme turundan dahil oldu. Temsilcimizin bu turdaki rakibi ise Dinamo Kiev. Rusya-Ukrayna savaşından ötürü UEFA, müsabakanın Polonya'nın Lodz kentindeki King's Stadium'da oynanmasına hükmetti. Sarı-Lacivertliler, 20 Temmuz Çarşamba günü Polonya'da ilk sınavını verecek. Rövanş maçı da 27 Temmuz'da Ülker Stadyumu'nda organize edilecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz