Galatasaray Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de önceki sezonu 13'üncü sırada tamamlayan Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına Florya'da başladı. Sarı-Kırmızılılar ikinci etap çalışmalarını Avusturya'nın Graz kentinde sürdürecek. Okan Buruk'un öğrencileri burada Çekya'dan Sigma Olomouc ile kozlarını paylaşacak. Peki, Galatasaray Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmanın yayın bilgileri...

Galatasaray Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Galatasaray Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 28.06.2022 15:05 GÜNCELLEME 28.06.2022 15:05

Dursun Özbek başkanlığında Domenec Torrent ile yol ayrımına gidip Okan Buruk'u teknik direktörlük koltuğuna getiren Galatasaray, yeni sezonu Florya'da açtı. Sarı-Kırmızılılar, Florya'daki ilk etaptan sonra bu kez Avusturya'nın Graz kentine hareket edecek. Burada Sturm Graz ile karşılaşmaya hazırlanan Cimbom, Avusturya'daki üçüncü sınavını Sigma Olomouc'a karşı verecek. Peki, Galatasaray Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, hazırlık müsabakasının yayın bilgileri...

GALATASARAY SİGMA OLOMOUC MAÇI NE ZAMAN?

Avusturya'daki kamp programını hazırlayan Galatasaray ile Sigma Olomouc, 16 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de kozlarını paylaşacak. İki takım arasındaki mücadele Sturm Graz'ın evi Merkür Arena'da oynanacak. Biletler yetişkinler için 15 Euro, çocuklar için 10 Euro olacak. Bilet satışı için son duyurunun maç öncesinde kulüplerin resmi internet sitesinden yapılması bekleniyor.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray

HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Çekya temsilcisi Sigma Olomouc arasındaki hazırlık karşılaşmasının yayıncısı henüz duyurulmadı. Sarı-Kırmızılıların geçtiğimiz dönemde oynadığı maçlar kulübün televizyon kanalı GSTV'de yayınlanıyordu. Ayrıca Spor Smart kanalında da maç yayını yapılıyordu. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya ilişkin son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

AVUSTURYA'DAKİ SON MAÇ

Okan Buruk'la müzakerelere varan Galatasaray'da yeni sezon kampı için 7 Temmuz-19 Temmuz tarihleri belirlenmişti. Cimbom bu tarihlerde Graz kentinde hazırlıklarını sürdürecek. Takvimdeki Sigma Olomouc maçı da takvimin son müsabakası olarak öne çıkıyor. Bu karşılaşmadan sonrası için yeni bir mücadele takvime eklenmedi. Galatasaray, Sigma maçını tamamladıktan 3 gün sonra yurda dönüp bu kez Serie A ekibi Salernitana ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başlayacak.

SİGMA OLOMOUC'UN FORM DURUMU

Çekya'nın en üst ligi Czech Liga'da mücadele eden Sigma Olomouc, geride bıraktığımız 2021-22 sezonunu 9'uncu sırada tamamladı. Son iki sezondur ligi aynı noktada sonuçlandıran Olomouc, 37 puan toplarken 2 averajda kaldı.

Ondrej Zmrzly, Sigma Olomouc

Mavi-Beyazlı ekipte 9 gol atan Antonin Rusek (23), takımının en skorer ismi oldu. Sezonu 7 golle tamamlayan sol bek oyuncusu Ondrej Zmrzly da dikkat çeken bir başka isimdi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz