Fenerbahçe Al Shamal maçı ne zaman?

Jorge Jesus ile yeni sezonu Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde açan Fenerbahçe, hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, sezon öncesinin üçüncü hazırlık maçını Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Al Shamal ile oynayacak. Peki, Fenerbahçe Al Shamal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın yayın programı...

Fenerbahçe Al Shamal maçı ne zaman?
Fenerbahçe Al Shamal maçı ne zaman?
GİRİŞ 28.06.2022 19:46 GÜNCELLEME 28.06.2022 19:46

20 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turuyla yeni sezonu açacak Fenerbahçe'de hazırlıklar kaldığı yerden devam ediyor. Şimdiye dek Lincoln Henrique ve Bruma ikilisini renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler, kadro yapılanması dışında hazırlık karşılaşmalarını da sürdürüyor. Daha önce Shkupi ve Tirana ile sahaya çıkan Fenerbahçe, üçüncü maçını Al Shamal ile oynayacak. Peki, Fenerbahçe Al Shamal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, hazırlık müsabakasının yayın tarihleri...

FENERBAHÇE AL SHAMAL MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Al Shamal arasındaki hazırlık maçı, 29 Haziran Çarşamba günü saat 18.00'de oynanacak. Bu karşılaşma, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde organize edilecek. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 24 derece olması ve yağışsız geçmesi öngörülüyor. Sarı-Lacivertliler, Al-Shamal maçından sonra Avusturya yolculuğunun hazırlıklarına başlayacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

HANGİ KANALDA?

Sarı-Lacivertlilerin yaz dönemindeki üçüncü hazırlık karşılaşması olarak da bilinen Fenerbahçe Al Shamal maçı, kulübün televizyon kanalı FBTV'de canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca Fenerbahçe YouTube Katıl üzerinden de maç yayını yapılacak.

FBTV, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan bir kanal iken Fenerbahçe YouTube Katıl ise abonelik sistemiyle çalışmaktadır. Fenerbahçe YouTube Katıl hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz. Bunun dışında, karşılaşmaya dair son gelişmeleri öğrenmek adına TÜMSPOR'u ziyaret edebilirsiniz.

Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi? Aylık kaç para?Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi? Aylık kaç para?

BİRİNCİ ETAP SONA ERİYOR!

Yeni sezon hazırlıklarına Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde başlayan Fenerbahçe, birinci etapta üç maç organize etti. İlk maçında Shkupi ile 2-2 berabere kalan Sarı-Lacivertliler, ikinci maçında Arnavutluk şampiyonu Tirana'yı 4-0'lık skorla geçti. Al-Shamal maçından sonra da bu kez Avusturya etabına geçilecek. 1-7 Temmuz tarihlerinde Graz'da kampa girmeye hazırlanan Fenerbahçe, burada FK Partizan (Sırbistan) ve Mol Fehervar (Macaristan) ile karşılaşacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz