Sturm Graz Galatasaray maçı ne zaman?

Teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getiren Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Florya'da sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, Avusturya'daki kamp programında Sturm Graz ile kozlarını paylaşacak. Hazırlık maçı oynanacağını Avusturya Bundesliga ekibi sosyal medya üzerinden duyurdu. Peki, Sturm Graz Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın yayın takvimi...

Sturm Graz Galatasaray maçı ne zaman?
Sturm Graz Galatasaray maçı ne zaman?
GİRİŞ 07.07.2022 17:39 GÜNCELLEME 07.07.2022 17:39

Domenec Torrent'le yol ayrımına gittikten sonra Okan Buruk'u teknik direktörlük görevine getiren Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, ilk transferini Abdülkerim Bardakcı ile gerçekleştirirken kadroya yeni isimleri dahil edebilmek için çalışmalara devam ediyor. Öte yandan Cimbom, 7 Temmuz Perşembe günü Graz kentindeki Bad Waltersdorf kasabasında kampa girecek. Galatasaray, burada kentin en popüler ekibi Sturm Graz ile hazırlık maçı oynayacak. Peki, Sturmz Graz Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın takvimi...

STURM GRAZ GALATASARAY HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

Sarı-Kırmızılı taraftarın adeta iple çektiği Sturm Graz Galatasaray hazırlık maçı, 9 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30'da oynanacak. Karşılaşma, Graz'ın sahası Merkür Arena'da organize edilecek. Maç biletleri yetişkinler için 15 Euro, çocuklar için 10 Euro olacak. 2016 yılında inşası tamamlanan Merkür Arena'nın 15 bin 400 kişilik seyirci kapasitesi bulunuyor.

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray

YAYIN BİLGİLERİ

Sturm Graz ile Galatasaray arasındaki karşılaşmanın yayıncısı henüz belli olmadı. Ancak Sarı-Kırmızılı ekibin önceki hazırlık maçları kulübün televizyon kanalı GSTV'de yayınlanıyordu. Ayrıca Spor Smart kanalında da maç yayını yapılıyordu. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek Sturm Graz ile Galatasaray arasındaki maça dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇI TAKVİMİ

5 Ağustos'ta başlayacak Süper Lig sezonu öncesinde Okan Buruk idaresindeki Galatasaray'ın hazırlık maçı takvimi şu şekilde:

  • Sturm Graz x Galatasaray: 9 Temmuz Cumartesi, TSİ 20.30

  • Galatasaray x Paksi: 16 Temmuz Cumartesi (Saati belirlenmedi)

  • Galatasaray x Sigma Olomouc: Tarihler belirlenmedi

  • Salernitana x Galatasaray: 27 Temmuz Çarşamba (Saati belirlenmedi)

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz