Türkiye İtalya kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Akdeniz Oyunları...

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bu yıl 19'uncusu düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda İtalya ile salona iniyor. İlk maçında ev sahibi Cezayir'i 3-0 gibi net bir skorla geçen Filenin Sultanları, ikinci maçında güçlü İtalya ile kozlarını paylaşacak. Peki, Türkiye İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, kritik müsabakanın yayın takvimi...

Türkiye İtalya kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Akdeniz Oyunları...
Türkiye İtalya kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Akdeniz Oyunları...
GİRİŞ 27.06.2022 12:15 GÜNCELLEME 27.06.2022 12:15

Kadrosunun bir bölümü ile Voleybol Milletler Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bir kısmıyla da Akdeniz Oyunları'na çıkıyor. Turnuvaya C Grubu'ndan dahil olan Milliler, ilk maçında Cezayir'i 3-0'lık skorla mağlup ederek galibiyetle başlamıştı. Filenin Sultanları, aynı başarıyı İtalya karşısında da tekrarlayıp gruptaki liderliğini perçinlemek istiyor. Peki, Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, binlerce voleybol tutkununun merakla beklediği müsabakanın yayın bilgileri...

TÜRKİYE İTALYA KADIN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

C Grubu'nun iki favori ekibi Türkiye ile İtalya, 27 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'de kozlarını paylaşacak. Milliler, ilk maçta olduğu gibi ikinci maçını da Bir El Djir Spor Salonu'nda oynayacak. Karşılaşmayı Türk ve İtalyan taraftarlar tribünden takip edebilecek. Bunun dışında maç bileti olanlar da katılım sağlayabilecek. 

HANGİ KANALDA?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile İtalya arasındaki Akdeniz Oyunları C Grubu 2'nci maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında yayınlanacak. Ayrıca TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya ilişkin son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Voleybol

SIRADAKİ RAKİP İSPANYA!

Filenin Sultanları, C Grubu'ndaki ikinci maçını tamamladıktan sonra bu kez İspanya maçının hazırlıklarına başlayacak. 19. Akdeniz Oyunları ile Voleybol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan bilgiler doğrultusunda, Türkiye İspanya maçı 28 Haziran Salı günü saat 20.00'de başlayacak. Bu karşılaşma da TRT Spor kanalından izlenebilecek.

KADIN MİLLİ TAKIMIMIZIN KADROSU

Voleybol Milletler Ligi ve Akdeniz Oyunları'nda aynı anda mücadele eden Milliler, Cezayir'e 12 kişilik bir ekiple gitti. Takımın başantrenörlüğünü de Alper Hamurcu yapıyor. Temsilcimizin kadrosu şu şekilde:

  1. Aslıhan Kılıç

  2. Buse Ünal

  3. Tutku Burcu Yüzgenç

  4. İlkin Aydın

  5. Derya Cebecioğlu

  6. Ezgi Akyaldız

  7. Yaprak Erkek

  8. Ayçin Akyol

  9. Emine Arıcı

  10. Yasemin Yıldırım

  11. Buse Kayacan Sonsırma

  12. Melis Yılmaz

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz