Partizan Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman?

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya'da sürdürmeye hazırlanan Fenerbahçe, yaz döneminin üçüncü hazırlık maçını Sırbistan temsilcisi Partizan ile oynayacak. Peki, Partizan Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen hazırlık müsabakasının yayın takvimi...

Partizan Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman?
Partizan Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman?
GİRİŞ 25.06.2022 19:49 GÜNCELLEME 25.06.2022 19:49

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus öncülüğünde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, ikinci etabı Avusturya'nın Graz şehrinde geçirecek. Sarı-Lacivertliler, 1 Temmuz Cuma gününden 7 Temmuz Perşembe gününe kadar Bad Radkersburg bölgesinde kamp yapacak. Sarı-Lacivertliler bu tarihlerde iki hazırlık maçı oynayacak. Fenerbahçe'nin Avusturya'daki ilk rakibi ise Partizan. Peki, Partizan Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Sırp temsilcisiyle oynanacak müsabakanın yayın bilgisi...

PARTİZAN FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Sırbistan'da normal sezonu ikinci sırada tamamlayan Partizan ile Fenerbahçe arasındaki hazırlık karşılaşması, 2 Temmuz Cumartesi günü saat 18.30'da başlayacak. Bu müsabaka, Sturm Graz'ın evi Merkür Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı Partizanlı ve Fenerbahçeli taraftarlar tribünden takip edebilecek. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 26 derece olması ve yüzde 51 ihtimalle yağışlı geçmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

HANGİ KANALDA?

Normal sezonun üçüncü hazırlık müsabakası olarak da bilinen Partizan Fenerbahçe maçı, kulübün televizyon kanalı FBTV'de canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Ayrıca, Fenerbahçe YouTube Katıl üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında müsabakaya ilişkin gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından takip edebilirsiniz.

Muhammed Gümüşkaya, HJK Helsinki'ye attığı golden sonra armayı arıyor

MAÇ BİLET FİYATLARI

Avusturya'da yaşayan Fenerbahçeli gurbetçiler, takımlarının Graz'daki maçını seyredebilmek için bilet fiyatlarını araştırıyor. Merkür Arena'da oynanacak müsabakanın bilet satışlarına ilişkin henüz bir duyuru yapılmadı. Sarı-Lacivertli ekibin resmi internet sitesinde yapılan yazılı açıklamada, bilet satışlarıyla ilgili ayriyeten bilgi verileceği aktarıldı.

PARTİZAN'IN GOL KRALI SÜPER LİG EKİBİNDE OYNAMIŞTI!

2020-21 sezonunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la Süper Lig'de oynayan Ricardo Gomes, o dönem Yılmaz Vural ile yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme geliyordu.

Ricardo Gomes, Yılmaz Vural'ın isteğini reddedip Fenerbahçe maçına çıkmamıştı

Erzurum'dan ayrıldıktan Al-Sharjah'a geri dönen oyuncu, bir önceki yıl bedelsiz olarak Partizan'la anlaşmıştı. Gomes, Partizan'daki ilk yılında 22 gol atarak Sırbistan Ligi'ni gol krallığıyla tamamladı.

SIRADAKİ RAKİP MOL FEHERVAR

Fenerbahçe, Avusturya'nın Graz kentinde Partizan'la karşılaştıktan sonra bu kez Macaristan temsilcisi Mol Fehervar (Mol Vidi) ile sahaya çıkacak. Bu karşılaşma da Merkür Arena'da oynanacak olmakla beraber 6 Temmuz Çarşamba günü saat 18.30'da başlayacak. Bu karşılaşmanın yayını da Partizan maçındakine benzer şekilde ilerleyecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz