Ceyhun Kazancı kimdir ve kaç yaşında? Kazancı’nın net serveti! Başkan Çebi duyurdu: O geliyor…

Beşiktaş Sportif Direktörlüğü görevine getirilen Ceyhun Kazancı kimdir? Gün içerisinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni atamayı gazetecilerle paylaştı. Futbolun profesyonellere emanet edilmesini vurgulayan Başkan Çebi, bu yönde bir karar aldıklarını aktardı. Öte yandan, Ceyhun Kazancı’nın yaşı ve kariyeri merak ediliyor. İşte, yeni sportif direktöre ilişkin tüm detaylar…

Ceyhun Kazancı kimdir ve kaç yaşında? Kazancı’nın net serveti! Başkan Çebi duyurdu: O geliyor…
Ceyhun Kazancı kimdir ve kaç yaşında? Kazancı’nın net serveti! Başkan Çebi duyurdu: O geliyor…
GİRİŞ 25.01.2022 18:28 GÜNCELLEME 25.01.2022 18:28

Beşiktaş’ta yeni bir dönem başlıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’taki basın odasında gazetecilerin karşısına çıktı. Takımın yeni sportif direktörünün Ceyhun Kazancı olacağını açıklayan Çebi, görevi profesyonel bir isme devrettiklerini duyurdu. Daha önce Beşiktaş’ta Genel Müdürlük görevini sürdüren Kazancı, önümüzdeki dönemde Siyah Beyazlı ekibin Sportif Direktörlük görevini üstlenecek. Öte yandan, milyonlarca Beşiktaş taraftarı “Ceyhun Kazancı kimdir, kaç yaşında?” aramaları yapıyor. Ayrıca, Ceyhun Kazancı’nın kişisel serveti de araştırılan başlıklar arasında. İşte, yeni sportif direktörün kısa bir biyografisi…

Ceyhun Kazancı Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Ceyhun Kazancı 1979’da İstanbul’da dünyaya geldi. 43 yaşındadır. İlkokul ve ortaokul eğitimleri ile Üniversite tahsilini İstanbul’da tamamladı. Eski adıyla Mekteb-i Sultani’yi (Galatasaray Lisesi) 1998 yılında bitirdi. Akabinde, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarlarası İlişkiler bölümünü kazandı.

Buradaki tahsilinden sonra da meslek hayatı başladı. ArcelorMittal, International Stadia Group, Procas Sportif Danışmanlık, IMG Doğus, Asset Sportif, E-Kent ve Passolig gibi şirketlerde çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Ceyhun Kazancı kimdir?

Beşiktaş’a gelmeden önce Çaykur Rizespor’da Genel Sekreterlik görevini ifa eden Kazancı, önceki yıl bu görevinden istifa ederek Beşiktaş Genel Müdürü oldu. Takımın finansal tarafı ile ilgilenen iş insanı, önümüzdeki dönemde sportif direktörlük görevini üstlenecek. Bu görev, Ceyhun Kazancı’nın kariyerindeki ilk sportif direktörlük deneyimi olacak.

Ceyhun Kazancı’nın Net Serveti

Kariyeri boyunca Procas Sportif Danışmanlık, E-Kent ve Passolig’de genel müdürlük görevlerinde bulunan Ceyhun Kazancı’nın kişisel servetine ilişkin net bir bilgi bulunamamaktadır. Süper Lig’e ilk olarak Çaykur Rizespor Genel Sekreterliği ile adım atan Kazancı, Beşiktaş’taki Genel Müdürlük görevinin ardından bu kez de Sportif Direktörlük yapacak.

Ceyhun Kazancı net serveti

Başkan Çebi İlk Ağızdan Duyurdu!

Takımın genel gidişatı ile ilgili bugün Vodafone Park’ta gazetecilerin karşısına çıkan Başkan Ahmet Nur Çebi, Ceyhun Kazancı’ya da ayrı bir parantez açtı. Takımın sportif direktörlüğüne Kazancı’nın getirildiğini belirten Çebi, eleştirilere kulak verdiğini ve bu doğrultuda profesyonel bir ismin görevlendirildiğini açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi

Bruno Pinheiro’yu İstemişti!

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın vedasından sonra yönetim, yeni teknik direktör için Vodafone Park’ta buluşmuştu. O dönem Genel Müdürlük yapan Ceyhun Kazancı, hazırladığı raporu yönetime sunmuş ve Bruno Pinheiro’nun en ideal isim olabileceğini belirtmişti. Estoril Teknik Direktörü Pinheiro da, takımda kalacağını ve Beşiktaş’ın teklifini reddettiğini Portekiz medyasına açıkladı.