Yalçın Ayhan Galatasaray için ne dedi? | İşte eski futbolcunun galibiyet yorumu!

Eski futbolcu, yeni spor yorumcusu Yalçın Ayhan, Galatasaray’ın Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyet sonrası açıklamalarda bulunda. A spor ekranlarında yayınlanan Son Sayfa adlı spor programında Sarı Kırmızılıların kazandığı maç hakkında eleştirilerde bulunan spor yorumcusu çok konuşulacak sözler sarf etti. Peki, Yalçın Ayhan Galatasaray için ne dedi? İşte eski futbolcunun galibiyet yorumu!

Yalçın Ayhan Galatasaray için ne dedi? | İşte eski futbolcunun galibiyet yorumu!
Yalçın Ayhan Galatasaray için ne dedi? | İşte eski futbolcunun galibiyet yorumu!
GİRİŞ 15.02.2021 12:26 GÜNCELLEME 15.02.2021 12:26

Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir gibi büyük takımlarda forma giyen ve geçtiğimiz sene Eylül ayında jübilesini yapan Yalçın Ayhan kısa bir süre önce A Spor ekranlarında spor yorumculuğuna başladı. Eski futbolcu Süper Lig’in 25. Haftasında oynanan Galatasaray Kasımpaşa maçı sonrası tartışmalı pozisyonlar hakkında hakem eleştirisinde bulundu. Peki, Yalçın Ayhan Galatasaray için ne dedi? İşte eski futbolcunun galibiyet yorumu…

YALÇIN AYHAN GALATASARAY İÇİN NE DEDİ?

Galatasaray Kasımpaşa maçı sonrası A Spor ekranlarında açıklamalarda bulunan Yalçın Ayhan, “55. dakikada Kasımpaşa’nın bir penaltı beklentisi vardı. Bu Galatasaray lehine de olabilirdi. Siz hakem olarak kuralların gereğini yapın. Galatasaray 55. dakikadan sonra o maçı çevirmesini bilir. Yönetici ve başkanların basın toplantılarıyla karşı karşıya geleceğimiz ortamı sağlıyoruz. Bunu hakemler bu noktaya getiriyor.” Dedi.

YALÇIN AYHAN KİMDİR?

Yalçın Ayhan 1 Mayıs 1982’de İstanbul’da doğmuştur. Beşiktaş alt yapısından yetişmiştir. Yalçın Ayhan sırasıyla İstanbulspor, Çanakkale Dardanel, Galatasaray, Kayseri Erciyesspor, Sakaryaspor, Manisaspor, İstanbulspor, Antalyaspor, Gaziantepspor, Orduspor, Kasımpaşa, Başakşehir, Yeni Malatyaspor, Osmanlıspor, Ankaragücü ve Karagümrük olmak üzere 16 farklı takımın formasını giymiştir.

22 Eylül 2020 tarihinde fuubolu bırakan Yalçın Ayhan, kısa bir süre önce A Spor kanalında spor yorumculuğuna başlamıştır.