Erol Bulut istifa edecek mi? | Cristoph Daum'dan Türkiye paylaşımı!

Fenerbahçe’de istifa sesleri yükseliyor! Sarı Lacivertlilerin Ziraat Türkiye Kupası’nda Başakşehir’e mağlup olmasının ardından, taraftarlar sosyal medya üzerinden gündem çalışması başlatarak Erol Bulut’u istifaya davet ettiler. Aynı anlarda Fenerbahçe’nin eski hocası Christoph Daum Instagram’dan ilginç bir paylaşımda bulundu. Peki, Erol Bulut istifa edecek mi? Cristoph Daum Fenerbahçe’nin başına geçecek mi?

Erol Bulut istifa edecek mi? | Cristoph Daum'dan Türkiye paylaşımı!
Erol Bulut istifa edecek mi? | Cristoph Daum'dan Türkiye paylaşımı!
GİRİŞ 10.02.2021 16:05 GÜNCELLEME 10.02.2021 16:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Başakşehir’i ağırlayan Fenerbahçe, uzatmaları oynanan maçta rakibine 2-1’lik skorla yenildi. Bu sonuçla Sarı Lacivertli ekibin kupa macerası son bulmuş oldu. Maçtan sonra sosyal medya üzerinden gündem çalışması başlatan Fenerbahçe taraftarı Tecrübeli Teknik adam Erol Bulut’u istifaya davet etti. Aynı dakikalarda daha önce Sarı Lacivertlilerde teknik direktörlük görevi yapmış olan Christoph Daum paylaşımlarda bulundu. Instagram üzerinden taraftara mesaj veren tecrübeli teknik adam 'Türkiye benim ikinci evim' yazısıyla bir fotoğraf paylaştı. Peki, Erol Bulut istifa edecek mi? Cristoph Daum Fenerbahçe’nin başına geçecek mi? İşte Fenerbahçe’de yaşananlarla ilgili tüm detaylar…

EROL BULUT İSTİFA EDECEK Mİ?

Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan maç hakkında Tecrübeli Teknik Adam Erol Bulut'tan bazı açıklamalar geldi. Erol Bulut, rakibin golünü şansa bağlarken, maçın başında kontrolün kendilerinde olduğunu ancak 45.dakikada yaptıkları küçük bir hata sebebi ile gol yemekten kaçamadıklarının altını çizdi. Maç boyunca rakibin defansının iyi olduğunu belirtirken bugün şansın onlardan yana olduğunu söyledi. Merak edilen istifa konusu ile ilgili ise kendisinden herhangi bir cevap gelmedi. Ayrıca Sarı Lacivertli yönetimden de olumlu ya da olumsuz herhangi bir açıklama yapılmış değil.

CRİSTOPH DAUM'DAN TÜRKİYE PAYLAŞIMI!

Fenerbahçe ve Başakşehir arasından oynanan kupa maçının ardından oklar Erol Bulut’a dönmüştü. Taraftarlarca istifaya davet edilen tecrübeli teknik adam maç sonu açıklamalarında konuyla alakalı sessizliğini korudu. Maçın ardından bu olaylar yaşanırken eş zamanlı olarak Sarı Lacivertlilerin eski teknik direktörü Cristoph Daum'un Instagram üzerinden 'Türkiye benim ikinci evim' açıklamasıyla fotoğraf paylaşması kafaları karıştırdı. Öte yandan Fenerbahçe’de yönetimin tecrübeli teknik adamla temasa geçip geçmediği de merak konusu. 

YORUMLAR 1
  • Fbli 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol Bulut iyi teknik adam yabancı hoca istemiyoruz . Erol hoca Nazım serdar. Sazal fatih ku. Valencia .sinan. Mert hakan . Ozan. Samata. tiham. 3. 5. 2. Bu kadro yeterli
    Cevapla