Erol Bulut: Rakip şanslıydı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Medipol Başakşehir'e 2-1 kaybedip kupaya veda ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut: Rakip şanslıydı
Erol Bulut: Rakip şanslıydı
GİRİŞ 09.02.2021 23:57 GÜNCELLEME 10.02.2021 00:39
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Medipol Başakşehir'e 2-1 kaybederek kupaya veda ettikleri maçın ardından rakiplerinin şanslı olduğunu söyledi.

Bulut, maçın ardından yayıncı kuruluşa şu ifadeleri kullandı:

"Maç bizim kontrolümüzde başladı. Rakip kendi kalesinin önünü kapattı, 120 dakika boyunca bu şekilde oynadılar. 45. dakikada yaptığımız basit hatadan yediğimiz bir gol oldu. 70 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldık, ona rağmen baskılı oynadık."

"Orta yapmak isteyen Gulbrandsen'le ikinci golü yemiş olduk. Rakip biraz şanslıydı o pozisyonda."

"Kontrol bizdeydi. Tur atlamadık ve bir şey ifade etmiyor. Bu maçı bugün burada unutacağız. Karagümrük maçına hazırlanmamız lazım. Bu maçta yeterince efor sergiledik. En çabuk şekilde toparlanıp, cumartesi maça en hızlı şekilde hazır olmamız lazım."

BASIN TOPLANTISI

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Medipol Başakşehir'e uzatmada 2-1 mağlup olarak elenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, sergiledikleri mücadelenin karşılığını alamadıklarını söyledi.

Erol Bulut, Ülker Stadı'nda oynanan müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Tur atlamak isterdik. Maçın kontrolü 120 dakika boyunca bizde olmasına rağmen, istediğimiz sonucu alamadık. Maçın 45. dakikasında yaptığımız basit hatadan gol yedik. Kırmızı kart bizi eksik bıraktı. Kalan bölümde 10 kişi oynamamıza karşın elimizden geleni yapmaya çalıştık ve 1-1'i yakaladık. 96. dakikada rakibimiz orta yapmak isterken kaleye giden bir top var. Nitekim o şekilde kaybettiğimiz bir maç oldu." ifadelerini kullandı.

Bulut, Medipol Başakşehir karşısında kalede Altay Bayındır yerine Harun Tekin'e görev vermesiyle ilgili bir soruyu, "Oyuncularımızla bireysel görüşmeler yapıyoruz. Yorgunluk halini göz önünde bulunduruyoruz. Altay, fazla maç oynadı ve yorgundu. Bu yüzden Harun Tekin'i değerlendirdik." şeklinde yanıtladı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 85
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Gulbrandsen orta yapmak isterken gol attı. Çok yanlış yapmış
    Cevapla
  • Şamil 3 yıl önce Şikayet Et
    İşin ilginç yanı taraftarın çoğu başkan ve hocanın söyledilerine inanıyor. Bu kafa sadece mazeret üretir, hayal kırıklığı üretir, hasım üretir. Bir pozisyonu yokken GS maçını kazanmayı hakettiklerine inanmak, rakibin %100 penaltısı verimemiş, Serdar gibi bir futbol canisi zorla oyunda tutulmuş iken, kale arkasından çektiğin saçma fotoğrafa sığınmak neyin kafasıdır? Lütfen böyle devam edin.
    Cevapla
  • Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem kötüydü, rakip şanslıydı, sıradaki mazeret ne olacak acaba?
    Cevapla
  • Köse Mihal 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol Bulut başarılı olur diye bekliyordum. Malatya ve Alanyanın başında güzel işler yapmıştı ve karakter olarakta düzgün bir görüntü vermişti. Şu an teknadaadamlık kariyerini harcadığı gibi imajınıda harcıyor. Rakip hep şansla kazanıyormuş, teknik adamlık seviyesini gõrdüğümüz gibi nezaket seviyesinide görmüş olduk.
    Cevapla
  • meraci83 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz çok iyi idik,çok iyi oynadık ama rakip şanslıydı olarak anlıyorum ama görünen köy kılavuz istemezmiş Erol efendi! Seninde şu ana kadar Ersun Yenal dan bir farkını göremedik.O da takımdan değilde FB nin büyüklüğünden dem vururdu hep. Biz bu sezonda kol saatlerimizi büyük bir üzüntüyle takmak durumunda kalacağız ama umarım sonun kendin için hayır olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle