Daum'un oğlu, Ozan Tufan'ı takibe aldı!
Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden Ozan Tufan, Almanya'dan Bayer Leverkusen'in radarına girdi.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon başarılı bir grafik çizen Ozan Tufan'ın talipleri artmaya devam ediyor.
25 yaşındaki orta saha oyuncusunu bir süredir Alman devi Bayern Münih'in izlediği ifade ediliyordu. Bu kez de yine bir Alman takımı olan Bayer Leverkusen'in, milli oyuncuyu radarına aldığı kaydedildi.
DAUM'UN OĞLU DEVREDE
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum'un oğlu Leverkusen'in şef analisti Marcel'in milli futbolcuyu bir süredir yakından takip ettiği belirtildi. Marcel'in Ozan'ı Bundesliga'da oynamak için ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.
Bu arada Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Karacabey Belediyespor maçında ikinci yarı oyuna giren Ozan bir ara baldırını tuttu, ancak maça devam etti.
Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek Ozan Tufan, bu sezon sarı-lacivertli takımın formasıyla çıktığı 14 maçta 4 gol atarken 2 de asist yaptı.
-
Levrok 4 yıl önce Şikayet EtLeverkusen de Ozan parlar. Ülkemizin en yetenekli oyuncularindan biri. Oturmus bir Takimda cok daha iyi oynayacagi kesin. Insallah gider ve ülkemizi laikiyle temsil eder.Beğen Toplam 1 beğeni
-
alperrrenn 4 yıl önce Şikayet Etsosayla bir takımda oynayamaz .. oynarsa ne mi olur malatyaa maalatyaaa :DBeğen Toplam 1 beğeni
-
sade 4 yıl önce Şikayet Etaman aman alin sizin olsun fulbolcuyum diye geziyoBeğen Toplam 2 beğeni
-
Salih Tuğra 4 yıl önce Şikayet EtLeverkusen'de yedek kadroya bile giremez.Beğen Toplam 2 beğeni
-
haha 4 yıl önce Şikayet EtO zaman daum fenerde bitti bu iş ! Martta sampiyonuzBeğen Toplam 3 beğeni