Mesut Özil de F.Bahçe'ye çare olamadı!

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Mesut Özil, Başakşehir karşısında çok çalıştı ama takımının elenmesine engel olamadı.

Mesut Özil de F.Bahçe'ye çare olamadı!
Mesut Özil de F.Bahçe'ye çare olamadı!
GİRİŞ 10.02.2021 10:50 GÜNCELLEME 10.02.2021 10:50
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Mesut Özil’in dünkü mücadeleye ilk 11’de başlaması bekleniyordu. Ancak Erol Bulut, dünyaca ünlü yıldızı yedek bıraktı. Fenerbahçe devreye 1-0 yenik girince, ikinci yarının başında Mesut oyuna dahil oldu. 32 yaşındaki futbolcu, hücumda Başakşehir savunmasının kilidini açmak için çok çalıştı, arkadaşlarına servisler yaptı. Mesut’un savunmaya yardımı da alkışlanacak cinstendi. Birçok pozisyonda geriye geldi, zaman zaman rakibini bir sol bek gibi kovalayarak tehlikeyi önlemeye çalıştı. 

Duran topları bırakmadılar

Fenerbahçe, uzatmada iki kez tehlikeli noktadan serbest vuruş kazandı. Herkes, Mesut Özil’in frikikleri kullanmasını bekliyordu. Ancak birinde Valencia, diğerinde ise Sosa atışı kullandı. Kritik anlarda topun Mesut Özil’e bırakılmaması tepki çekti. Yıldız futbolcunun çabaları, Fenerbahçe’nin kupaya havlu atmasına engel olamadı. Mesut’un maçın bitiminde ise sinirli bir şekilde söylenmesi dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR 41
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Hoca karşısındaki takımı biraz hafife aldı,takımda ilk 11'e giremeyenlere yer verdi.adam gibi kadro ile çık oyunu skor olarak lehine çevir ondan sonra yedekmi ne alacaksan al,hoca ne yaptı tam tersini,sonrada maçı kurtarmaya çalıştı. Başak 'a Hatay İstanbul 'da 4 tane gol attı.bence hoca bu işi bilmiyor.
    Cevapla
  • enes 3 yıl önce Şikayet Et
    belki bilerek yaptı
    Cevapla
  • erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    care Ali koç un vedasi
    Cevapla
  • hacı emmi 3 yıl önce Şikayet Et
    futbol takım oyunudur. saglam bir ekip her daim iş yapar. sanki fenerbahçeyi kılıçdaroğlu yönetiyor.
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne de çok çalıştı be, adam yürümeye mecali yok sanki, yürüye yürüye oynadı.
    Cevapla
  • heka 3 yıl önce Şikayet Et
    adam daha hazır değil ne yapsın. Mesut asıl performansını önümüzdeki sezon sergileyecek. bu sezon elinden geleni yapar ama %100 e çıkamaz.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın elinden gelen bu, daha ne zaman hazır olacak, premier ligden geldi adam, paf liginden değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle