C. Ronaldo ‘dan şok tepki, mikrofonu alıp fırlattı – İzle

EURO 2016 ‘da Ronaldo için işler iyi gitmezken kendisine soru soran muhabirin elinden mikrofonu alıp suya fırlattı. İşte o görüntüler…

C. Ronaldo ‘dan şok tepki, mikrofonu alıp fırlattı – İzle
C. Ronaldo ‘dan şok tepki, mikrofonu alıp fırlattı – İzle
GİRİŞ 22.06.2016 17:29 GÜNCELLEME 23.06.2016 10:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Portekiz Milli Takımı ‘nın yıldızı Ronaldo ‘dan inanılmaz bir tepki. geldi. Kamp alanına giden takıma soru sormak için yaklaşan muhabir C. Ronaldo ‘ya bu akşam oynanacak Macaristan maçı ile ilgili sorusunu yöneltti. Soruyu yönelten muhabirin çalıştığı kanal ile daha öncede sorunlar yaşayan Ronaldo  muhabirin elinden mikrofonu kaptığı gibi suya fırlattı. İşte o görüntüler;

2016 Avrupa şampiyonası F grubunda mücadele eden Portekiz ‘de işle iyi gitmiyor. Grupta çıktıkları ilk maçta Nani ‘nin golü ile öne geçen Portekiz daha sonra yediği gol ile sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Ardından oynana ikinci karşılamada grubun zayıf ekibi olarak görülen Avusturya mücadelesinden de galibiyet çıkartamamışlardı. Üstelik bu maçta Ronaldo bir de penaltı kaçırmıştı.

Portekiz vatandaşları başta olmak üzere tüm dünya bu turnuvada Ronaldo ‘dan çok şey bekliyordu fakat o bekleneni veremedi. Bir de üzerine yıllardır kıyaslandığı Messi Copa Amerika ‘da yıldızlaşınca Ronaldo ‘ya tepkiler iyice artmıştı. Bu eleştirilerin Ronaldo üzerinden nasıl bir etki bıraktığı ise son hareketinden anlaşıldı.

Dün gece on olarak yarı finaldeki ABD maçında attığı mükemmel frikik golüyle sahne alan Messi, 112. Milli maçında gol sayısını 55'e çıkardı ve 77 maçta 54 golü bulunan efsane isim Gabriel Batistuta 'yı geçti. Messi böylelikle Arjantin Milli takımının tarihteki en golcü ismi olup bir önemli başarı daha elde etti.

Son olarak gruplarda oynadıkları son maç ola Macaristan maçında  Portekiz'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Macaristan filelerine gönderdiği golle tarihe geçti.

4 ŞAMPİYONADA GOL ATAN İLK OYUNCU

Cristiano Ronaldo, Macaristan ağlarına gönderdiği golle 4 ayrı Avrupa Şampiyonası finallerinde gol atan ilk futbolcu oldu.

EN ÇOK FORMA GİYEN OYUNCU OLDU

Avrupa şampiyonalarında 17. maçına çıkan Ronaldo ayrıca, Thuram ve Van der Sar'ı geçerek, finallerde en çok forma giyen oyuncu unvanını da ele geçirdi.

Ronaldo Portekiz millî takımında ilk defa Ağustos 2003'te Kazakistan'ı 1-0 yendikleri maçta oynamıştı. 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası için kadroya çağrıldı. Yunanistan'a 2-1 yenildikleri maçta ve Hollanda'yı yarı finalde 2-1 yendikleri maçta birer gol atmıştı. Turnuvada 2 gol atmasına rağmen turnuva ilk on birine seçildi. Aynı yıl ayrıca 2004 Yaz Olimpiyatları Futbol Turnuvası'nda da sahne alan yıldız futbolcu başarısıyla herkesin beğenisini kazanmıştı.

 

 

YORUMLAR 1
  • ysa 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş.
    Cevapla