Sancaktepeli sporcular şampiyonaya damga vurdu

İstanbul'da gerçekleşen Muay Thai il şampiyonasına katılan Sancaktepeli sporcularımız,3'ü altın madalya olmak üzere toplamda 9 madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Sancaktepeli sporcular şampiyonaya damga vurdu
Sancaktepeli sporcular şampiyonaya damga vurdu
GİRİŞ 05.02.2014 12:27 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:22

Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonun'da 31 Ocak-02 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada, minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde Sancaktepe Belediyespor adına mücadele eden 11 sporcumuzdan 3'ü İstanbul şampiyonu olurken,1 sporcumuz İstanbul ikincisi,5 sporcumuz ise İstanbul üçüncüsü oldu.

Sancaktepe Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar, üstün bir başarı sergileyerek elde edilen madalyalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek: " Sporcularımız çok büyük bir başarıya imza atmıştır. Türkiye şampiyonasındaki madalyalar çalışmanın ve disiplinin sonucudur. Bundan sonra kulüp olarak hedeflerimizi yukarı taşıyarak uluslararası müsabakalardan daha fazla dereceler elde etmeye çalışacağız. Antrenörümüzü ve sporcularımızı kutluyorum " dedi.

İl şampiyonasında dereceye giren ve 14-16 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan Bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcularımız şu şekilde oluştu: