Maribor, Sakarya'da turladı

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 1. eleme turu rövanş maçında Belarus takımı Shakhtyor'ı 2-0 yenen Slovenya temsilcisi Maribor, 2. tura yükseldi.

Maribor, Sakarya'da turladı
Maribor, Sakarya'da turladı
GİRİŞ 13.07.2022 22:22 GÜNCELLEME 13.07.2022 22:26

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. eleme turu rövanş maçında Belarus takımı Shakhtyor'ı 2-0 yenen Slovenya temsilcisi Maribor, üst tura yükseldi.

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçı Arnavutluk Futbol Federasyonundan Enea Jorgji, Rejdi Avdo ve Ani Koçiaj hakem üçlüsü yönetti.

Maribor maçın 12. dakikasında Roko Baturina'nın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Sloven ekibi 56. dakikada Baturina ile bir gol daha bularak farkı 2'ye çıkardı ve sahadan 2-0 üstün ayrıldı.

Evindeki ilk maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan Maribor, rövanş mücadelesinde aldığı galibiyetle adını 2. eleme turuna yazdırdı.

UEFA'nın Belarus kulüplerine ilişkin tarafsız sahada oynama kararı nedeniyle iki takım, Sakarya'da karşı karşıya geldi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.