Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılıyordu! Paulo Dybala'dan geleceği hakkında açıklama

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Paulo Dybala, Roma'daki geleceği hakkında açıklama yaptı. Arjantinli yıldız, yüksek ihtimalle İtalyan ekibinden ayrılacağını dile getirdi.

GİRİŞ 11.05.2026 11:20 GÜNCELLEME 11.05.2026 12:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'da Roma forması giyen Paulo Dybala, ligde Parma ile oynadıkları maçın ardından geleceğine dair gelen sorulara yanıt verdi. Dünyaca ünlü oyuncu, büyük olasılıkla takımdan ayrılacağını açıkladı.

'LAZIO DERBİSİ MUHTEMELEN SON MAÇIM OLACAK'

Çizme ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Paulo Dybala, geleceği ve yeni sözleşme durumunun ne olduğu konusunda gelen sorunun ardından, "Ben de bilmek isterdim ama hiçbir şey bilmiyorum. Muhtemelen Lazio derbisi, Roma taraftarlarının önünde oynayacağım son maç olacak." yanıtını verdi.

Bu sözlerinin ardından, "Yani sözleşmeyle ilgili karar verildi mi?" sorusu yöneltilen Arjantinli yıldız, "Hayır ama sözleşmede böyle yazıyor." dedi.

Paulo Dybala

Kendisinin düşüncesi sorulan 33 yaşındaki futbolcu, "Düşüncemi kendime saklıyorum. Sezon sonunda ne olacağını göreceğiz." açıklamasını yaptı.

Dybala, "Kulüp seninle iletişime geçti mi?" sorusunun ardından, "Hayır." dedi.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY İLE DE ANILIYORDU

Paulo Dybala'nın adı bir süredir Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılıyordu. 33 yaşındaki oyuncu için ayrıca Boca Juniors iddiası da ortaya atılmıştı.

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Bedirhan Altundağ

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Poyango 50 dakika önce Şikayet Et
    Emeklilik ikramiyesi olarak Türkiye ve Arabistan ligine transfer almamız rezalettir.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    doldurun yaşı gelmiş adamları bi ton para verin sonrada maaş yükü çok fazla deyip göndermek için uğraşın
    Cevapla