Bursaspor: TFF, sizleri göreve çağırıyoruz

Bursaspor, Serik Belediyespor maçının hakem kararlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "TFF, sizleri göreve çağırıyoruz. Hiçbir kurum, hiçbir şahıs bir şehrin kaderiyle bu kadar oynayamaz" ifadelerini kullandı.

Bursaspor: TFF, sizleri göreve çağırıyoruz
Bursaspor: TFF, sizleri göreve çağırıyoruz
GİRİŞ 10.03.2024 17:27 GÜNCELLEME 10.03.2024 17:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig’in 30. haftasında oynanan ve 2-2 sona eren Bursaspor - Serik Belediyespor maçı sonrası yeşil-beyazlılar karşılaşmanın hakemi Erdem Temel hakkında açıklama yaptı.



Kulübün resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, "Dakika 47: Ceza sahası çizgisinin dışında olmasına rağmen aleyhimize çalınan penaltı kararı. Dakika 75: Rakip ceza sahası içerisinde oyuncumuz Ömer Turan’ın rakip oyuncu tarafından aynı pozisyonun içinde iki defa kusurlu harekete maruz kalmasına penaltı kararı verilmemesini şiddetle kınıyoruz. TFF, sizleri göreve çağırıyoruz. Türk futbolunun ulu çınarı olan kulübümüzün emeklerimizi hiçe sayan hakemler hakkında derhal gerekli kararı almanız şarttır. Hiçbir kurum, hiçbir şahıs bir şehrin kaderiyle bu kadar oynayamaz!" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Reyis 1 ay önce Şikayet Et
    Yazık gerçekten şampiyon takımı ne hale düşürdü tff kimseden ses çıkmıyor Türk futbolu bitmiştir özeleşmesi lazım
    Cevapla
  • Ürgüplü Ali hoca 1 ay önce Şikayet Et
    bursasporu bu hallere tff mi düşürdü yoksa şehrin şamoiyon olmuş takımını bu hallere düşüren Bursalıkarmı. hadi ordan. bi maçlamı küme düştünüz zaten düşmüştünüz
    Cevapla
  • Yorumcu 1 ay önce Şikayet Et
    Birakin bu isleri. Zaten 3. lige düstünüz. Simdi kilif aramayin. Yenseniz de degisen bir sey olmayacakti. Yazik oldu koskoca takima. Koskocaman Bursa takimina sahip cikamadi. Insallah seneye 3. ligde sampiyon olur da geri gelirsiniz.
    Cevapla
  • Ankaragüçlü 1 ay önce Şikayet Et
    Futbolda adalet mahkemeleri kurulması lazım, bir ülkede cumhurbaşkanı bile yanlış kararlarından dolayı yargılanabilirken hakemlerin böyle dokunulmaz verdikleri kararlar tartışılmaz hale getirilmesi yanlıştır.
    Cevapla