Galatasaray'da flaş alarm! Başkan açıkladı: Almaya gidiyoruz

Galatasaray'ın Uruguaylı maestrosu Lucas Torreira'nın hayalindeki takım olan Boca Juniors, devre arası transfer döneminde Sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalabilir.

Galatasaray'da flaş alarm! Başkan açıkladı: Almaya gidiyoruz
Galatasaray'da flaş alarm! Başkan açıkladı: Almaya gidiyoruz
GİRİŞ 26.08.2024 13:40 GÜNCELLEME 26.08.2024 16:49
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu olan Galatasaray'da orta sahanın vazgeçilmez isimlerinden olan Lucas Torreira için taraftarları tedirgin edecek bir iddia ortaya atıldı.

Juan Roman Riquelme / ortada

BOCA JUNIORS İSTİYOR

Arjantin basınından Boca Noticias'nın haberine göre; Boca Juniors, sarı kırmızılı takımın Uruguaylı yıldızıyla ilgileniyor.

Haberde, Arjantin ekibinin başkanı Juan Roman Riquelme, "Lucas Torreira'yı almaya gidiyoruz."  açıklamasını yaptı. Bu açıklama ile Riquelme'nin ocak ayında Torreira'nın transferi için harekete geçeceği belirtildi.

Ayrıca yine haberin detayında, ocak ayında Torreira'nın Sarı-kırmızılı ekip ile sözleşmesinin bitmesine 1,5 yıl kalacağı ve bu nedenle transfer anlaşmasının daha kolay olacağı vurgulandı.



TORREİRA 'HAYALİM' DEMİŞTİ

Diğer yandan bu haberin taraftarda tedirginlik uyandırmasının bir sebebi de Lucas Torreira... Zira Uruguaylı yıldız geçtiğimiz sezon katıldığı bir podcast yayınında geleceği hakkında konuşurken hayalinin bir gün Boca Juniors forması giymek olduğunu söyledi.

Yıldız futbolcu, o dönem ESPN Uruguay'ın podcast yayınında, "En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Riquelme ile görüşüyoruz. Uzun yıllardır Avrupa'dayım. Evimi, aileme yakın olmayı özlüyorum. Her şeyin doğru zamanda gerçekleşeceğine inanıyorum, Güney Amerika'ya dönüşüm de yaklaşıyor. Geçtiğimiz yıl Güney Amerika takımlarıyla görüşme gerçekleştirsem de Galatasaray'da olma zamanıydı. Şu anda bulunduğum kulübe, Galatasaray'a ve oradaki tüm insanlara minnettarım ve kulüple 2026 yılına dek sözleşmem var." ifadelerini kullanmıştı.

28 yaşındaki futbolcunun, sarı kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ederken güncel piyasa değeri de 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • GS 23 2 hafta önce Şikayet Et
    Torriera bir dinamo,hem ileri hem geri hem pas, orta ve son maçlardaki müthiş kafa paslariyla tam bir komple Orta saha.Versinler 50 milyon yüro alsınlar.
    Cevapla
  • haberci 2 hafta önce Şikayet Et
    hemen gitsin Turk futboluna. hic iyi örnek olmadi hep yerlerde bütün mac boyunca sahtekarligin bir numarali adami
    Cevapla
  • Tarik 2 hafta önce Şikayet Et
    15 e alacak :) alirsin.
    Cevapla
  • 1905gs 2 hafta önce Şikayet Et
    Bizi birbirimize düşüren sahtekar gönderin gitsin
    Cevapla
  • Fethi 2 hafta önce Şikayet Et
    Satın gitsin ederi bulunduğunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle