Galatasaray'dan Doue ve Wendel açıklaması!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, takım antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, gündemdeki Guela Doue ve Marcus Wendel transferleri hakkında konuştu.

Galatasaray'dan Doue ve Wendel açıklaması!
Galatasaray'dan Doue ve Wendel açıklaması!
GİRİŞ 21.07.2024 19:09 GÜNCELLEME 21.07.2024 20:49
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Avusturya'da sezon öncesi ilk kampını geçiren Galatasaray yarın ikinci hazırlık kampı öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde hazırlıklarına devam ediyor.

Sarı kırmızılı takımda antrenman öncesi yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu açıklamalarda bulundu.

AVUSTURYA KAMPI

İbrahim Hatipoğlu, Avusturya'da yapılan ilk kampın takım için iyi geçtiğini ifade etti.

"Geçen hafta Avusturya'da ilk kampımızı gerçekleştirdik. Son derece verimli geçti. Sakatlık olmadan başarılı bir hazırlık dönemi geçirdik. 3 tane hazırlık maçı oynadık. Son maçta ağır çalışmalara rağmen güzel bir sonuç aldık. Yarın Avusturya'ya geçeceğiz. 3 Ağustos'taki Süper Kupa maçına hazır olarak döneceğiz."

"DOUE TRANSFERİNDEN VAZGEÇTİK"

Galatasaray, Guela Doue transferinden vazgeçti. İbrahim Hatipoğlu, bunun nedenini oyuncunun çevresinin tavırlarından dolayı olduğunu söyledi.

"Taraftarlarımız bizi eleştirmekte haklı. Bir hedef koymuştuk. Kamp dönemine yetiştireceğiz diye bir hedefle yola çıktık. Gelişmeler, transfer sürecindeki zorluklar nedeniyle bu hedefimize bir miktar gecikmeyle devam ediyoruz. Tek amacımız hata yapmadan, Galatasaray için en doğru şartlarda, en doğru oyuncuları belirlemek. Büyük bir transfer listemiz yok. İki mevki için çalışma yapıyoruz. Hocamızın belirlediği önemli isimler var. Guela Doue transferinden vazgeçtik. Doue transferi için Rennes ile geçerli anlaşmamız var. Ancak oyuncunun yakınlarındaki kişiler her geçen gün farklı taleplerle süreci zora soktu. Burası Galatasaray Spor Kulübü. Bizim kurallarımız ve şartlarımız var. Gelinen noktada görüşmeler sonlandı."

WENDEL TRANSFERİNDE SON DURUM

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Wendel'i transfer etmek istediklerini ve uğraştıklarını söyledi.

"Zenit, Wendel'i bırakmak istemiyor. Israrcıyız. Süreçte negatif bir durum yok. Bu kadar iyi oyuncuları takımları da bırakmak istemiyorsa transfer etmek kolay olmuyor. Zor bir süreci başarıyla tamamlayacağımıza inanıyoruz. Süreci takip ediyoruz. Transfer çalışmaları konusunda sanki bizler tarafından sızdırılıyor veya önceden bilgi veriliyor gibi hava yaratılmaya çalışıyor. Yanlış ve haksız eleştiri. En çok zararı gören bizleriz. Bu haberlerin sızmamasını sağlamaya çalışacağız."

VECINO'YA İLGİ VAR MI?

“Vecino haberleri çıkıyor. Durumu soruldu deniyor. Adı bile geçmedi. Gündemimize hiç gelmedi. Bu neden yapılıyor? Bu haberlerin bir kısmı kasıtlı çıkarılıyor. Bilgi kirliliğiyle kaos yaratılıp baskı oluşturmaya çalışıldığını düşünüyoruz!”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 29
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adam iş yapamaz 1980 model şahin gibi.erden Timur un ahı tutmaz inşallah
    Cevapla
  • metin yılmaz 1 ay önce Şikayet Et
    ya anlamadıgım erden timurdan ne istediniz bu adamı dışarı bıraktınız yazıklar olsun bu külübe ne vermediki para sponsorluk ne vermediki ya
    Cevapla
  • Gs li 1 ay önce Şikayet Et
    Transfer işini eline yüzüne bulaştıran bu beceriksizler derhal görevden alınmalı erden timuru çok ararız biz
    Cevapla
  • nitekim 1 ay önce Şikayet Et
    Guido Rodríguez boşta mis gibi tam gs ihtiyacı olan tip ortasaha gidin alın işte ne aciz adamlarsınız ya tam gs topçusu olacak ihtiyacını karşılayacak bonservisi elinde adam
    Cevapla
  • GERÇEK 1 ay önce Şikayet Et
    siz bu işi bilmiyorsunuz işi ehline devredin geri çağırın ADAMI kenara çekilin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle