Henry Onyekuru için flaş atak! Süper Lig'e geri mi dönüyor?

Süper Lig'de Galatasaray ve Adana Demirspor formaları giyen Henry Onyekuru'nun transferi için Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor harekete geçti.

GİRİŞ 06.09.2024 14:04 GÜNCELLEME 06.09.2024 14:56
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Galatasaray ve Adana Demirspor formaları giyen, Sarı-Kırmızılılarla 1 Süper Lig, 1 de Türkiye Kupası sevinci yaşayan Henry Onyekuru, geçtiğimiz sezon başında Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Fayha'ya transfer olmuştu.



EYÜPSPOR İLK TEMASI KURDU

Ajansspor'da yer alan habere göre; İstanbul ekibi Eyüpspor, 27 yaşındaki Nijeryalı futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Haberde Onyekuru ile ilk temasın kurulduğu ifade edilirken şartların oluşması durumunda Nijeryalı futbolcunun yeniden Süper Lig'e gelmeye sıcak bakabileceği aktarıldı.

Geçen sezon 34 maça çıkan Henry Onyekuru 11 gol, 3 asistlik skor katkısı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ertan 1 hafta önce Şikayet Et
    Futbolcu falan değil.Kendini yere atma ustası yani tiyatrocu
    Cevapla
  • kuru 1 hafta önce Şikayet Et
    al onyekuruyu koştursun fb lileri arkasında.
    Cevapla
  • Kalaycı 1 hafta önce Şikayet Et
    Eyüpspor un gizli finansörü kim?? Devlet bunu araştırması lazım, bir takımın resmen arka bahçesin halşne geldiler.. Malum takımın 6 puanı garanti..
    Cevapla
  • Cnkmr 1 hafta önce Şikayet Et
    Ülkece ağlamalarınızdan, zırlamalarınızdan, sızlanmalarınızdan bıktık, bıktık, bıktık! Artık bir şampiyon olsanız da siz de rahatlayın ülke de rahatlasın.
    Cevapla
  • Kalaycı 1 hafta önce Şikayet Et
    Nerede gs. Menşeyli futbolcu var Eyüpspor onu alıyor, gs nin 6 puanı cepte..
    Cevapla
  • Cimbom lu 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu topçu Cimbom a ilaç olur kremden sonra.sagdan inyakuru soldan barış Alper süper ikili forvet lerimiz gol rekoru kırarlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle