Kerem Demirbay: Galatasaray'a gelmek istiyorum

Galatasaray, Kerem Demirbay transferinde önemli mesafe kat etti. Gurbetçi futbolcu, sarı-kırmızılı ekipte forma giymeyi çok istiyor.

GİRİŞ 11.07.2023 12:53 GÜNCELLEME 11.07.2023 14:20
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Leverkusen'in satış listesine koyduğu Kerem Demirbay için Galatasaray, resmi transfer teklifini yaptı.

Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Kerem Demirbay için Leverkusen'in istediği bonservis bedelini Galatasaray yüksek buldu ve pazarlıklara başladı.

FARK KÜÇÜK

Kerem'in maaş beklentisi, Galatasaray'ın önerisinden biraz yüksek bulundu ancak aradaki farkın küçük olduğu öğrenildi.

"FEDAKARLIK YAPMAYA HAZIRIM"

Kerem Demirbay da menajerine, "Galatasaray'a gelmek istiyorum. Fedakarlık yapmaya hazırım." dedi.

YERLİ STATÜSÜNDE

Türkiye'nin U-19, U20 ve U-21 Milli Takım'larında forma giymesine rağmen A Takım olarak Almanya'yı seçen Kerem, sadece 2 maça çıkabilmişti. Deneyimli oyuncu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun son çıkardığı, 'mavi kart' istisnasına göre yerli statüsünde olarak forma giyebiliyor.

KEREM DEMİRBAY KİMDİR?

Bayer Leverkusen'de forma giyen 29 yaşındaki Kerem Demirbay, dört yıl önce Hoffenheim'den Leverkusen'e tam 32 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Orta sahada iki yönlü görev yapabilen Demirbay, 29 yaşında ve 1,83 boyunda... Geride bıraktığımız sezonda Leverkusen'le 36 maça çıkan Kerem, 5 gol ve 3 asistle oynadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • nitekim 9 ay önce Şikayet Et
    gereksiz bir transfer olur
    Cevapla
  • Ali - 1905 9 ay önce Şikayet Et
    Levrock ne hazımsız bir kardeşimizsin, Fb lisin ama bütün Gs haberlerinde gelip olumsuz fitne çıkaracak yorumlar yapıyorsun, bence git kendi çöplüğünde oyna.
    Cevapla
  • 3333 9 ay önce Şikayet Et
    Mesut Özil olayindan sonra Alman Milli Takimini secen tek kisi bu zat. O olaydan sonra Türkiyeyi secmeyenler gercekten Türk sayilamaz.
    Cevapla
  • Evlad-ı fatihan 9 ay önce Şikayet Et
    niye sayılmasın adam turk oğlu Türk buna senmi karar verecen adina bak birde
    Cevapla
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    Mesut Özil olayindan sonra Alman Milli Takimini secen tek kisi bu zat. O olaydan sonra Türkiyeyi secmeyenler gercekten Türk sayilamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle