Fatih Terim aradığı golcüyü buldu!

Falcao'nun sakatlığının ardından transferde sessizliğini koruyan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim forvet transferini alt yapıdan yaptı. 2002 doğumlu oyuncu iki gündür A takım idmanlarına çıkıyor.

Fatih Terim aradığı golcüyü buldu!
Fatih Terim aradığı golcüyü buldu!
GİRİŞ 15.01.2021 14:39 GÜNCELLEME 15.01.2021 14:40
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray transferde sessizliğini korurken teknik direktör Fatih Terim'den sürpriz hamle geldi. Falcao'nun sakatlığı sonrası arayışa firen Terim, 2002 doğumlu Erencan Yardımcı'yı A Takım idmanlarına almaya başladı.

 

 

Terim'in, iki gündür A Takımla birlikte idmanlara başlayan Eren Yardımcı'dan yoğun maç programında yararlanması bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamıştı

 

 

Geçen sezon U19 formasıyla hem ligde hem de UEFA Gençlik Ligi'nde forma giyen ve 4 gol atan Erencan Yardımcı 1-1 biten Club Brugge maçında genç yaşına rağmen süre almıştı. 18 yaşındaki oyuncu ayrıca önceki sezon başı kampında Leipzig, Augsburg, Bordeaux ve Panathinaikos maçlarında süre almıştı.

Erencan Yardımcı kimdir?

2002 yılında İzmit'te doğan Erencan, futbola 2013 yılında Kocaelispor'da başladı. 1 sezon aranın ardından 41 Futbol Kulübü'ne geçen forvet oyuncusu, 2017 yılında Galatasaray'ın altyapı hocalarının dikkatini çekmeyi başardı ve Sarı Kırmızılu kulübe dahil oldu. Sağ ayağını etkili kullanan ve rakiplerini fiziksel olarak üstünlük kurak Erencan, attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine topladı. Genç yıldız, geçen sezon, Galatasaray'ın Antalya'da katıldığı Euro Youth U17 Cup turnuvasında gol kralı olmayı başarmıştı. (Fanatik)

YORUMLAR 17
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Transfer yapamayınca takımda iyi gitmeyince mecburen gençlere saldırıyor. Yoksa gençler ile hayatta işi olmaz. Onun işi bastonluk, çöp ve psikolojik sorunu olan futbolcular ile.
    Cevapla
  • Alpi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk iş yapar Allahın izniyle,,,,
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarda, Terim'den sıkılan arkadaş için yazıyorum. Şu mecvut kadroda hala ilk 3 te yer alan ve takımı yinede oynatan bir hoca var.. Hangi hoca bunu yapabilirdi.. Zaten Terimli diğer sezonları söylemiyorum bile.. Terim Galatasaray'dır
    Cevapla
  • sdc 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim istediğimiz de bu habire milyonları yabancı topçulara vermek çözüm değil her topçuya 10 milyon vererek ben de teknik direktör olurum hocanın aslına dönmesi sevindirici eskiden her sene bir genci takıma katardı ve bunlar Taylan gibi 25 yaşında olmazdı 18 19 yaşında olurdu
    Cevapla
  • Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylı olmayanlar yorum yapmazssa seviniriz . Kuşların haberine baksınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle