Galatasaray ile Mililer yenişemedi!

Galatasaray, lige verilen arayı değerlendirerek hazırlık maçında Ümit Milli Takımı ile karşılaştı. Mücadelede golsüz sona erdi.

Galatasaray ile Mililer yenişemedi!
Galatasaray ile Mililer yenişemedi!
GİRİŞ 09.10.2020 20:20 GÜNCELLEME 09.10.2020 20:20
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı ekip ligin 5. haftasında karşılaşacağı Alanyaspor maçı hazırlıkları kapsamında Ümit Milli Takımı ile karşılaştı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki müsabakaya Galatasaray; Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Younes Belhanda, Ryan Donk, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Marcao Teixeira, Arda Turan, Jesse Sekidika, Mbaye Diagne ile başladı.



İkinci yarının başında Mbaye Diagne’nin yerine Kerem Aktürkoğlu oyuna girdi. Galatasaray’da milli takım kamplarındaki Emre Kılınç, Emin Bayram, Ali Yavuz Kol, Martin Linnes, Omar Elabdellaoui, Christian Luyindama, Sofiane Feghouli, Ryan Babel ve Radamel Falcao maçta yer almadı. Emre Akbaba ve Marcelo Saracchi, kendileri için hazırlanan özel program dahilinde takımdan ayrı salonda ve sahada çalıştı. Taylan Antalyalı ve Oghenekaro Peter Etebo, kendileri için hazırlanan özel program dahilinde tedavileri sonrası takımdan ayrı salonda çalışmalara başladı.



Galatasaray, Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

YORUMLAR 21
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Maçın yarıda kaldığı neden yazılmamış?
    Cevapla
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray her daim FB nin ulasamayacagi mertebede...komplexliler
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransız takımı diyenlere sesleniyorum. Bu ülkeye hanginiz bir tane Avrupa kupası getirdi, bayrağımızı dalgalandırdı?
    Cevapla
  • İMPARATOR 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Fenerlilerin ne karın ağrısı var,herkes RÜTBESİNİ BİLECEK...
    Cevapla
  • Fb olarak 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne başarınız varmış avrupada 8 bin kişinin izlediği basketbol başarınızı mı anlatıyorsunuz. İyi bizde senelerce basketbol tekerlekli sandalyede dünya şampiyonu olduk. Bu mudur başarı alın. Tebrik edelim ACİZLER SİZİ!!
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe dalgalandırdı daha yeni avrupadan kupa getirdi hemde 1 aylık 20 yıllık değil üstelik hadi yaylan fransız takımı seni
    Cevapla
  • Anadolu Selçuklu 3 yıl önce Şikayet Et
    20 sene oldu 20 şunu bir kafana sok artık o küprünün altından çok sular aktı köprü de kalmadı bi bitmediniz arkadaş. ama bizim uefa kupamız vaaar geriye bakmaktan ilerisini unuttunuz o yüzden bu haldesiniz artık ülkeye puan kazandırmıyorsunuz sadece harcıyor çarçur ediyorsunuz
    Cevapla
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonu konuşalım.
    Cevapla
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu GS'nin yenmesi lazımdı. Gerçi hoş, göbekli Arda'dan ne bekliyorsun, hemen nefes nefese kalıyor. Birde ne derece ciddiye aldılar maçı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle