Bruma'ya kart var, Morata'ya yok

Alvaro Morata'nın Napoli'ye attığı gol sonrası "Sus" işareti yapması ama Cüneyt Çakır'dan sarı kartı görmemesi akıllara Bruma'yı getirdi.

Bruma'ya kart var, Morata'ya yok
Bruma'ya kart var, Morata'ya yok
GİRİŞ 08.03.2017 10:09 GÜNCELLEME 08.03.2017 12:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Napoli ile Real Madrid, San Paolo'da karşı karşıya gelirken maçın galibi 3-1'lik skorla Real Madrid oldu. Mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır'dı. 

Real Madrid'in son golünü atan Alvaro Morata, sevincini San Paolo tribünlerine 'Sus' işareti yaparak yaşadı. Maçın hakemi olan Cüneyt Çakır, golden sonra 'Sus' işaretiyle penaltı noktasından korner direğine kadar giden Alvaro Morata'ya "Tribünleri tahrik etme" gerekçesiyle sarı kart göstermedi.

BRUMA 'SUS' YAPTI, TAHRİKTEN KARTI GÖRDÜ

Bu sevincin ardından akıllara Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü oynanan Antalyaspor-Galatasaray maçı geldi. Galatasaray'ın Portekizli oyuncusu Bruma, attığı golün ardından tıpkı Morata gibi "Sus" işareti yapmış ve hakem Ali Palabıyık'tan sarı kart görmüştü.

Bruma, maçın ikinci yarısında bir sarı kart daha görerek oyundan ihraç edilmişti.

Galatasaray'ın yıldızı Fernando Muslera da, maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, sarı kartların bir kriteri olmadığı yönünde bir eleştiride bulunmuştu. 

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 5
  • jsghj 7 yıl önce Şikayet Et
    bukadar borcu olan ülke biliyorum ben :)
    Cevapla
  • remzi 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim ülke hakemlerimizde kapasite yok futbol bilgisi yok insan psikolojisi yok daha hangisini sayayım bunlarda bir cacık olmaz forma rengine göre düdük çalarlar eyyam ın kıralını yaparlar kime yaranacaklarsa ????
    Cevapla
  • Kınalı Yapıncak 7 yıl önce Şikayet Et
    SOW'un röveşatasını yer bu hakemler..Bursa maçında olmadık penaltı ,, sonuç FENER devre dışı..Kimi bilerek yenilir.. BAKANLIK bu konulara el atmalı. TFF ve MHK maalesef itibarını düşürdü.
    Cevapla
  • ali osman 7 yıl önce Şikayet Et
    daha gecen elinizle gol attınız hala sizin sesiniz cıkabiliyor mu merak ediyorum
    Cevapla
  • mamilosko 7 yıl önce Şikayet Et
    elle Attığınız gol ne olacak..
    Cevapla