G.Saraylı yöneticiden ilginç Riekerink yorumu!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş'ı yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

G.Saraylı yöneticiden ilginç Riekerink yorumu!
G.Saraylı yöneticiden ilginç Riekerink yorumu!
GİRİŞ 14.08.2016 09:48 GÜNCELLEME 14.08.2016 14:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Jan Olde Riekerink'in ikinci kupasını kaldırmasına "Enteresan" diyen Nasuhi Sezgin, "Neticede çok gol attık, Muslera hiç gol yemedi; Chedjou attığı için böyle konuşuyorum. Riekerink'in 2. kupası oluyor, enteresan bir şekilde. Bundan sonra lig başlıyor. İlk maçımızı İstanbul'da Karabük'te oynayacağız, sonra deplasman ve milli ara. Serüven başlıyor. Bu sezon şampiyon bitirirsek Avrupa'ya gideceğiz" ifadelerini kullandı.

"TEPKİ OLARAK TOPLANTIYA GİTMEDİK"

Beşiktaş'ın Maraton tribününde koreografi açmasına tepki göstermeleri hakkında açıklama yapması istenen Nasuhi Sezgin, "İstanbul'da yapılan toplantıda sözlü bir anlaşma yapıldı ve kale arkalarında pankart açılacağı konuşuldu. Beşiktaş içeriği iyi bir pankart yapmış. Bu olabilir ama biz de tepki olarak bir toplantı vardı ona katılmadık" diye konuştu.

"TARAFTARIN TAKDİRİNİ BEKLİYORUZ"

Taraftarlara ve futbol kamuoyuna mesaj göndere sarı-kırmızılı yönetici, "Galatasaray kupalara alışık bir takım. Biz yönetim olarak taraftarın ve herkesin takdirini bekliyoruz. Bundan sonra umarız taraftarlarımız bize daha çok destek verir, kombine alır ve maça gelirler." dedi.

YORUMLAR 2
  • Salih 7 yıl önce Şikayet Et
    Kombine almak ve bu seyirciyle aynı stada gitmek öyle mi? Kendi takımına ve futbolcusuna her kötülüğü yapabilen seyirciyle mi?
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    nerden biliyorsun o taraftarın gs nın taraftarı oldugunu illa gs taraftarının içinde diye o takımımı tutuyor
    Cevapla