Fenerbahçeli taraftarların büyük isyanı!

Sahaya atılan havai fişek yüzünden Şükrü Saracoğlu'nu ikinci kez kapatan UEFA'nın benzer meşale olaylarında diğer kulüplere para cezası uygulaması Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkardı.

GİRİŞ 28.02.2013 15:32 GÜNCELLEME 28.02.2013 17:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Mehmet Can Belören'in haberi

UEFA'nın sahaya atılan havai fişek nedeniyle Fenerbahçe'ye saha kapatma cezası vermesinin ardından taraftarlar isyan bayrağını çekti. UEFA'nın diğer takımlara daha toleranslı davrandığını düşünen sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada UEFA'ya adeta savaş açtı.

Kopenhag-Stuttgart ve Braga-Galatasaray maçlarında tribünde yakılan meşalelere verilen para cezalarını örnek gösteren taraftarlar UEFA'nın çifte standart uyguladığı fikrinde birleşti. Twitter'da sabah saatlerinden itibaren UEFA'ya isyan dolu mesajlar gönderen taraftar grupları "UEFAJUSTICEFORFENERBAHÇE" (FENERBAHÇE İÇİN ADALET UEFA) adlı iletiyi trend topic listesinden düşürmüyor.

STUTTGART'A PARA CEZASI

Kopenhag-Stuttgart maçında konuk ekip Stuttgart'ın taraftarları onlarca meşale yakıp sahaya atarak maçın durmasına sebep oldu. Sahaya atılan tek havai fişek nedeniyle Fenerbahçe'ye bir maç seyircisiz oynama cezası veren UEFA, Kopenhag-Stuttgart maçındaki olaylar nedeniyle Stuttgart'a sadece 40 bin Euro para ceza verdi.

GALATASARAY VE BAYERN MÜNİH'E CEZA YOK

UEFA Disiplin Kurulu, Braga ile Galatasaray arasında oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçında deplasman tribünündeki Galatasaraylı tarafların meşale yakmasına ve rakip takım kalecisine lazer ışığı tutmasına bir ceza vermedi. Ayrıca geçtiğimiz hafta Arsenal ile Bayern Münih arasında oynanan Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında Bayern Münih'li taraftarın meşale yakmasına rağmen Alman ekibi UEFA'dan bir uyarı almadı.


Kopenhag-Stuttgart (UEFA Avrupa Ligi maçı)


Braga-Galatasaray (Şampiyonlar Ligi maçı)


Arsenal-Bayern Münih (Şampiyonlar Ligi maçı)

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • hasan duman 11 yıl önce Şikayet Et
    anca bu kadar olur.... dünyada bir örneği daha var mıdır? seyircisiz maçta ceza alan bir takım... o işi yapanlar kına yakmalı bence
    Cevapla
  • tugay 11 yıl önce Şikayet Et
    reziller. bence isyan etmeye gerek yok, komple takımı liglerden çekmeli..
    Cevapla
  • BAYRAM ALİ ŞİŞMAN 11 yıl önce Şikayet Et
    ÖMER kına yak.. Sana sadece bu sözlerine istinaden bugünün yarını olduğunu unutma derim.
    Cevapla
  • s.sırrı gündoğdu 11 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜĞÜNE ALIŞTIRIYORLAR. Saygıdeğer fb taraftarı son zamanlarda uefa gözünüzün yaşına bakmadan en küçük olayda cezayı yapıştırıyor.Sizlere bu konuda ufak da olsa düşünmenizi ve yakın zamanda esas büyük cezaya sizleri alıştırmak istediklerini düşünmenizi isterim.Siz bakmayın şikeden şu ana kadar ceza vermediklerine ama vereceklerini hissettiriyorlar.Hem size hem federasyona.Onun için benden demesi daha büyüklerine hazırlıklı olun.Bakalım başkanınız uefayı da basıp istediğini yapabilecek mi
    Cevapla
  • serkan demirel 11 yıl önce Şikayet Et
    Uefa ceza keserken önyargılı. Aslında bu ceza stadın arkasında güvenliği sağlayamayanlara aittir. Bir uçak sahaya düşse bundada suçlu fenerbahçemidir bu kadar mantıksız bir karar alınabilirmi evimize gelen misafiri en iyi şekilde ağırlarken mahallede çıkan olayları bastırmak ev sahibinin işimidir yoksa o mahallenin güvenliğinden sorumlu olanlarınmıdır. Uefa verdiği cezalarla fenerbahçe düşmanı olduğunu kanıtlamıştır. Bu durum durduk yere olmamıştır. İçimizdeki irlandalıların gazıyla oluşmuştur. Türkiyemizin en büyük sorunuda aslında budur muhalefet partisi insan haklarının her saniye çiğnendiği israile gider türkiyeyi şikayet eder biri ingiltereye gider şikayet eder kısacası içimizdenmiş gibi görünüp bizimle aynı kimliği taşıyan hainler olduğu sürece düzlüğe zaten çıkamayız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle