Mehmet Topuz'u şok eden teklif!

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculardan Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin ile biraraya geldi, teklif yaptı.

Mehmet Topuz'u şok eden teklif!
Mehmet Topuz'u şok eden teklif!
GİRİŞ 01.01.2013 13:14 GÜNCELLEME 01.01.2013 13:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yönetim yıllık 2.5 milyon euro kazanan Topuz'a 1.5 milyon eurodan 3 yıllık yeni sözleşme teklif etti. Topuz 1 milyon euroluk indirim teklifi karşısında şoke oldu. Şu anda 1 milyon 250 bin euro alan Selçuk'a ise maç başıları da içinde olmak kaydıyla 1 milyon euro teklif edildi. Bu teklife hayır demeyen Selçuk'la 1+1 yıllık anlaşma yapılacak.

YORUMLAR 3
  • ashuwak 11 yıl önce Şikayet Et
    ikisinide bırakın gitsin. türk oyuncuların hepsine verilen paralar çok fazla tamamen iç piyasa rekabetinden kaynaklanan rakamlar bırakın hepsini hiç biri avrupada 500 000 liraya bile kulüp bulanamaz. g.gönülde, b.yılmazda, dahil. gs, fb, bjk aralarında anlasıp tavan bir üçret koysalar bunların hiç biri olmaz futbolcu hangisini istiyorsa bırakın ona gitsin sanki hangisinin hangisinden bir farkı var.
    Cevapla
  • ce ÇE 11 yıl önce Şikayet Et
    çüş denir ancak. dünya klüplerinden porto şimdiye kadar en iyi oyuncusuna 2 milyondan fazla vermezken çoğunluğu yedek kulübesinden geçen mehmet topuz 1 buçuk milyonu beğenmiyor. yazık şu memleketti futbolun haline. senin benim paramla zengin olurken 5 kuruşluk başarı elde edemiyorlar.
    Cevapla
  • BAYRAM ALİ ŞİŞMAN 11 yıl önce Şikayet Et
    son derece makul bir teklif?. geldin geleli ne kadar başarılı oldum diye düşündün mü?topuz efendi daha fazlasını almak için fazlasını vermen lazım,laylaylom oynarsan alacağın ücrette böyle olur.
    Cevapla