Fenerbahçe'den Vincenzo Montella açıklaması!

Fenerbahçe, Teknik Direktör Montella'yla anlaşmaya varıldığı ancak sonrasında vazgeçildiğine ilişkin haberlerle alakalı açıklama yaptı.

GİRİŞ 19.06.2023 13:56 GÜNCELLEME 19.06.2023 14:58
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Vincenzo Montella ile anlaşıldığı, daha sonra ise bu anlaşmadan vazgeçildiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Sarı-lacivertlilerin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bazı medya organları tarafından ortaya atılan kulübümüzün Teknik Direktör Vincenzo Montella ile anlaşmaya vardığı ve sonrasında vazgeçtiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Yeni sezonda takımımızın başına geçecek teknik adam konusundaki açıklama ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadeleri yer aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • ‏KAHRAMAN 10 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahceden en son kime jübile yapildi hatirlamiyorum gelirken gümüe gümbür kiderlen süt dükmüs kedi kibi bakin rakip camiaya adamlardan forma giyen ve ayrilsn hepsi basimizin belalaeri acaba bir emptimi yapsak artik
    Cevapla
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    Kimi getirirsen getir, önemli olan kadro. Al beni koy, saglam kadroyla ben bile sampiyon yaparim Feneri. Adam gibi transfer yapin artik.
    Cevapla
  • Baaddin 10 ay önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş bu nedir ya, nedir bu be kardaşım? Biz kimleri bekliyoruz Ali bize kimden söz ediyor ya? Conte, Löw, Nagelsman boştayken Ali bize İsmail, Aykut, Volkan diyor ya! Yeter artıkın valla yeter artıkın ya, bırakacağım bu Fener'i Ali yüzünden. Yani şu bendeki aşk olmasa vallahi bırakacaktım. Yeter beeaaaa yeterrr!
    Cevapla
  • Vatan Sevdalısı 10 ay önce Şikayet Et
    gezici koç divan otelde vandallara destek veren adam.
    Cevapla
  • Aliveli 10 ay önce Şikayet Et
    Vizyonsjz Ali Koç...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle