Fenerbahçe'den Tirana'ya farklı tarife!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında karşılaştığı KF Tirana'yı 4-0'lık skorla mağlup etti.

Fenerbahçe'den Tirana'ya farklı tarife!
Fenerbahçe'den Tirana'ya farklı tarife!
GİRİŞ 25.06.2022 19:56 GÜNCELLEME 25.06.2022 23:33
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe hazırlık maçında Tirana'yı 4-0 mağlup etti.

Fenerbahçe karşılaşmaya Ertuğrul; Lemos, Serdar Aziz, Novak, Osayi; Gustavo, Bruma, İrfan Can, Lincoln, Mert Hakan; Berisha 11'i ile çıktı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 9'da Mergim Berisha, 53'te Filip Novak, 84'te Dimitris Pelkas ve 88'de Mbwana Samatta attı.

Sarı lacivertli ekibin yeni transferi Lincoln Henrique, 2. maçında da iyi performansı ile dikkat çekti. Lincoln, Fenerbahçe'deki 2. maçının sonunda 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. 



Arda ve Min-jae kadroda yok

Fenerbahçe'de çalışmalara başlayan Kim Min-jae ve Arda Güler kadroya alınmadı.

Sakatlığı nedeniyle ülkesinde ameliyat edilen Güney Koreli stoper, geçtiğimiz hafta İstanbul'a dönmüş ve takımla çalışmalara katılmıştı. 25 yaşındaki oyuncunun dinlendirildiği öğrenildi.

Arda Güler'in de sakatlık riskine karşı bir süre daha kademeli olarak çalışacağı, gelecek hafta takımla birlikte çalışmalara katılacağı belirtildi.

Shkupi maçından tek değişiklik

Fenerbahçe'de ilk gerçekleştirilen hazırlık maçına göre ilk 11'de tek değişiklik yapıldı.

Teknik direktör Jorge Jesus, Shkupi maçına ilk 11'de başlattığı Miguel Crespo'yu yedeğe çekerken, bu ismin yerine Mert Hakan Yandaş'ı 11'e sürdü.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • İbrahim zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    evet abartılacak rakamlar değil ama yinede 4-0 gayet net bir skor .. kaldı ki bu maçlar futbolcuların ne yapıp ne yapamayacaklarını görmek için denemeler yapılan maçlar böyle alaylı yorumların gereksiz olduğunu düşünüyorum ..
    Cevapla
  • Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe hazırlık maclarını ajax,porto,anderlecht,roma,arsenal gibi takımlara oynamalıdır..
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    kafadan şampiyon
    Cevapla
  • genc fb li 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takimdan da hocadan da bir cacik olmaz siz ismail kartali cok ararsiniz daha Sirf konbine sata bilmek icin ismail kartali satdilar ikinci aykut vakadi olacak bekleyin
    Cevapla
  • Selo 1 yıl önce Şikayet Et
    Olur olur bu takım iyi olyr bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle