Fenerbahçe'de Jorge Jesus operasyonu

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi’nin 67 yaşındaki Jorge Jesus'la temas kurduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus operasyonu
Fenerbahçe'de Jorge Jesus operasyonu
GİRİŞ 30.12.2021 18:41 GÜNCELLEME 30.12.2021 18:43
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler, Vitor Pereira ile yolları ayırdıktan sonra fazla vakit kaybetmeden yeni hocayı takımın başına getirmek için yoğun mesai harcıyor.

Slaven Bilic ile yeniden temas kurulurken, teklif götürülen Joachim Löw’den de haber bekleniyor.

Bu ikili, yeni teknik adam konusunda en önemli aday konumundaydı. Ancak önceki gün işler değişti. Fenerbahçe’nin eski gözdesi Jorge Jesus, Benfica’da bir süredir oyuncularıyla kriz yaşıyordu. Tecrübeli teknik adamın Pizzi’yi kadro dışı bırakmasının ardından diğer futbolcular ayaklanıp, idmana çıkmayınca kriz iyice büyüdü.

Başkan Rui Costa’nın desteğine rağmen Jorge Jesus, görevinden ayrıldı. 67 yaşındaki hoca boşa çıkar çıkmaz ilk teklif Brezilya’dan geldi.

Brezilya’ya davet edildi

Atletico Mineiro’yu 40 yıl sonra şampiyon yapan Cuca, önceki gün ailevi nedenlerden ötürü görevinden ayrılmıştı.

Mineiro hemen Jesus için kolları sıvadı. Portekizli teknik adam, görüşme yapmak için Brezilya’ya davet edildi. Jesus’un önümüzdeki hafta bu ülkeye gitmesi beklenirken, Fenerbahçe de devreye girdi.

Sarı- Lacivertlilerin de başarılı çalıştırıcıyla ilk teması kurduğu öğrenildi. Artık tribünlerin hedefi haline gelen başkan Ali Koç, tartışılmayacak bir teknik direktör getirmek istiyor.

İmkanlar seferber edildi

Sezon başında, ‘Bielsa seviyesinde bir hoca’ dedikten sonra Vitor Pereira’yla anlaşan ve tepki çeken Koç, Jorge Jesus’a imza attırmaya kararlı.

Benfica’daki ilk döneminde 9 kupa kazanan, Brezilya’da Flamengo ile kazanılmadık şampiyonluk bırakmayan, oynattığı güzel futbol ve disiplinli yapısıyla bilinen Jorge Jesus’un şu anda yönetimin 1 numaralı teknik adayı konumunda olduğu belirtildi.

Ali Koç’un, başarılı çalıştırıcının Atletico Mineiro yerine Fenerbahçe’yi tercih etmesi için tüm imkanları seferber ettiği kaydedildi. (Fanatik)

YORUMLAR 18
  • ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural yakışır
    Cevapla
  • ramo 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'ye tekrardan Aziz yıldırım başkan olmalı ve Yılmaz vural da teknik direktör olmalı maç kaybedilince yılmaz hoca tekme tokat dalmalı :)
    Cevapla
  • irfanettin 2 yıl önce Şikayet Et
    hatalar üstüne hatalar. ne anlarsın alttabakanın işinden git lobinde takıl faize bak sen dolatçrına bak. kabadayı kesildiniz şu saatten sonra başımıza.
    Cevapla
  • GERÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    Koç yine sene başı gibi yüksekten uçuyor bi tane daha vitor getirir hiçbir şey yokmuş gibi devam etmeye çalışır. Deniz bitti kara göründü artık. Önce Koç defolup gidecek. Adam gibi bir başkan gelecek. Yoksa yine aynı hikayeler dinlemeye karnımız tok bizim. Koç defol git babanın mirasında iyi bir yönetici olarak kal. Yoksa ne mal olduğunu iyice ortaya çıkacak.
    Cevapla
  • Oğuz 2 yıl önce Şikayet Et
    City al komple getir Ali Koç başkan ise olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle