Fenerbahçe için Rafael Benitez iddiası

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi teknik adam belirsizliği sürerken flaş bir iddia ortaya atıldı. Ünlü teknik adam Rafael Benitez'in Haziran ayı içinde İstanbul'a geleceği ve şartları konuşacağı iddia edildi.

Fenerbahçe için Rafael Benitez iddiası
Fenerbahçe için Rafael Benitez iddiası
GİRİŞ 04.06.2021 22:01 GÜNCELLEME 04.06.2021 22:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe 'de teknik direktör koltuğu için flaş bir iddia ortaya atıldı. A Spor'un haberine göre ünlü teknik adam Rafael Benitez'in Haziran ayı içinde İstanbul'a geleceği ve Sarı-Lacivertli takımla şartları konuşacağı iddia edildi.

Kariyerinde bir çok kupa var

2005 yılında Liverpool ile İstanbul'da Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan kariyerinde UEFA Avrupa Ligi, UEFA Kupası, La Liga şampiyonluğu gibi bir çok başarı bulunan İspanyol çalıştırıcı en son Çin'de Dalian takımında çalışmıştı.

Dev takımlarda çalıştı

Çin takımından ciddi bir maaş alan (yaklaşık 15 milyon Euro olduğu konuşulmuştu) Rafael Benitez, 2021 yılı Ocak ayı sonunda koronavirüs çekincesi nedeniyle ayrılmıştı. Benitez kariyeri boyunca Newcastle United, Real Madrid, Chelsea, Inter, Liverpool, Valencia gibi çok önemli takımlarda çalıştı.

İşte kazandığı kupalar:

Valencia (2 kez La Liga, 1 kez UEFA Kupası)

Liverpool (UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası)

Inter (FIFA Kulüpler Kupası, İtalya Kupası)

Chelsea (UEFA Avrupa Ligi)

YORUMLAR 10
  • DATÇALI 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç eğer bu kafa ile gidersen yine hüsran olacak. Sen bu yanlışları KOÇ HOLDİNG'de yapmış olsa idin seni çoktan kapının önüne koymuşlardı. FENERBAHÇE deneme yanılma takımımıki her yıl aynı hataları yapmaya devam ediyorsun. Eğer Fenerbahçeyi gerçekten seviyorsan çek git
    Cevapla
  • Yusuf Yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafayı yemişler Bunlar.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo gelsin iş tamam
    Cevapla
  • Koç 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir bu eksikti
    Cevapla
  • ümit*korku 3 yıl önce Şikayet Et
    değil benitez, senitez gelse de bir şey olmaz, bu ecnebilere milyonları yedirmeyi bırakın, memlekette hoca mı yok, mesela yılmaz Vural
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle