Ömer Faruk'tan Fenerbahçe taraftarına veda

Fenerbahçe ile sezon sonu biten sözleşmesini uzatmayan ve Almanya'nın Stuttgart takımına transfer olan Ömer Faruk Beyaz, Sarı Lacivertli taraftarlar için bir veda mesajı yayımladı.

Ömer Faruk'tan Fenerbahçe taraftarına veda
Ömer Faruk'tan Fenerbahçe taraftarına veda
GİRİŞ 01.06.2021 22:42 GÜNCELLEME 01.06.2021 22:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe alt yapısından yetişen ve A Takıma kadar yükselen Ömer Faruk Beyaz, bu sezon sona eren sözleşmesini kulübün teklifine karşın uzatmadı. Genç futbolcu, Almanya'nın Stuttgart takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen hafta transferiyle ilgili olarak Anadolu Ajansı'na konuşan genç futbolcu, "Fenerbahçe benim evim. Orada büyüdüm, her şeyi Fenerbahçe'de öğrendin. Fenerbahçe, benim için çok büyük öneme sahip. Ancak kariyerime yurt dışında devam etmek istedim. Şu an için her şey benim adıma iyi gidiyor. İnşallah böyle devam eder" demişti.

Geleceğin en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçeli taraftarlar için bir veda mesajı yayımladı.

Ömer Faruk Beyaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada,

"Büyük Fenerbahçe’nin Büyük Taraftarı,
Bugün resmî olarak kulübüm Fenerbahçe’den ayrılıp yeni bir maceraya atılıyorum. Seçtiğim bu yol kimilerinizi kırmış, kimilerinizi üzmüş olabilir ancak ben kariyerim için en doğrusu olduğunu düşündüğüm Avrupa hayalimi gerçekleştirmek üzere yola çıkıyorum. Başta başkanım Ali Koç olmak üzere gerek A takımda gerek altyapıda üzerimde emeği olan herkese ve son olarak bütün taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    sen daha gitmedin mi oğlum?. ne vedası bu? bizim için bir anlam ifade etmiyorsun ki..
    Cevapla
  • İbrahim Çiftçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöpsün bizim için
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    defol 5 kurus para kazandırmadan gittin
    Cevapla
  • Alt yapı 2 yıl önce Şikayet Et
    Besle büyüt adam et bedavaya alsınlar elinden sonra alt yapının önemi al işte bir tane oyuncu çıkar kırk yılda bir onu da başkası kapar aynısı Galatasaray’da da oldu Mustafa kapı
    Cevapla
  • FB li 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah başarılı olursun ve milli takım kazanır ancak iyi yapmadın Türkiye'de mağlesef taraftar gruplarımız birbirlerine olan kinlerinden kırıcı yorumlar yapıp dalga geçmek kolaya geliyor ancak başlarına gelen başlıyor bağırmaya ve o genci hain ilan etmeye örnek Galatasaray'dan lile giden Mustafa kap örnek Bursaspor'dan ali akman yok Türkiyede harcanırsın yok gs fb bursa v.s. seni harcar yok durupta ne yapacan sana ne verebilirler yav el insaf insaf insaf biraz adalet yav bu çocuklar o kapılardan 6-7 yaşında giriyor o kulüpler bu gençere maddi manevi herşeyi veriyor eğitiyor meyve gibi ağaçtamı yetişiyor gitsinler yav bonservisle nereye istiyorlarsa gitsinler yazıktır biraz dürüst olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle