Luiz Gustavo'dan takım arkadaşlarına tepki: Karışmıyorum o zaman!

Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor maçında oynanan silik futbol ve alınan 3-0'lık kötü mağlubiyet takım içindeki bazı sorunları da gün yüzüne çıkardı.

Luiz Gustavo'dan takım arkadaşlarına tepki: Karışmıyorum o zaman!
Luiz Gustavo'dan takım arkadaşlarına tepki: Karışmıyorum o zaman!
GİRİŞ 14.12.2020 20:07 GÜNCELLEME 14.12.2020 20:07
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de takım içinde Luiz Gustavo problemi baş gösterdi. Sarı Lacivertli futbolcuların, Beşiktaş maçında bir pozisyonda Aboubakar'a gerekli müdahaleyi yapmadığı için Mauricio Lemos'a sert tepki gösteren Luiz Gustavo'yu bu konuda haklı bulmadıkları, Brezilyalı oyuncunun da buna karşılık "Tamam o zaman ben de bundan sonra hiçbir şeye karışmıyorum" dediği ortaya çıktı.

 

Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım döneminde medya direktörlüğü görevini yapan ve Ali Koç'un başkan olmasıyla görevinden alınan Fatih Demirkol'un HaberGlobal kanalında verdiği bu bilgi, takım içinde futbol dışı problemlerin olduğunu da gösterdi.

Ne olmuştu?

Beşiktaş maçında Aboubakar'ın ilk golünde şut çekmesine izin veren ve ilk dakikalarda takımın geriye düşmesinde payı olan Lemos, ileriki dakikalarda başka bir pozisyonda yine Aboubakar'ın topu ayağında tutmasına izin verince arkadan Luiz Gustavo gelmiş ve Aboubakar'a faul yaparak pozisyonu sonlandırmıştı. Gustavo, faulun ardından Lemos'a sert tepki göstermiş, ikilinin arasına takım arkadaşları girmiş ve tartışma sonlanmıştı.

YORUMLAR 18
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    B ence takım içinden rakiplere haber uçuran var adam 4 forvetle maça çıkıyor bu nasıl oluyor takım olmadık zamanda gol atıyor fb böyle aciz durumlara düşmedi hani zengin kadro iyi giden takım birden düşüşe geçti yazık çok yazık bi rahat maç seyredemiycezmi
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Beyler laga luga yapmaya hiç gerek yok. Fener son yıllarda hiç olmadığı kadar iyi gidiyor. Ayrıca şu anda ligin en iyi kadrosuna sahip. Ali başkan ve Emre kaptan bu takımı uçurur be.
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe sizde nasıl bir akıl bırakmış şaşıyorum. Sadece sizde değil tüm ülkede Fenerbahçe düşmanı var. Biz çokta iyi oynasak bu hakemlerle zaten şampiyon olamayız. Biz büyük bir takımız sizler gibi sahaya hakemle birlikte 15 kişi çıkmıyoruz.
    Cevapla
  • Çamurluk 3 yıl önce Şikayet Et
    FB. Ne hakemi hakemin Rize’den beri. Elinden gelini yapıyor. Mesela BJK maçi. Penaltımı o. Mert Hakan’ın kaleçinin. Kırmızısı nerde tabiki bu ara BJK topçusu. Josefede ğösteremedi oda biliyor başşna ğeleceği hakemden en son dert yanaçak külüp FB. Ve bilakis GS dir. Herkes aklinca bir şeyler diyor. Önceki yıllar Albayrak hakemleri tehditle oldu 2 sefer şimdi takdiği sizler. Başlattınız
    Cevapla
  • Cenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim derhal istifa etmeli
    Cevapla
  • Hhh 3 yıl önce Şikayet Et
    Tmm
    Cevapla
  • kemal54 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan bir tane fenerli yok.. Ne kadar buyuk bir takim oldugu ortada..
    Cevapla
  • Eser 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne ka büyük ne ka büyük bu kafayı değiştir takılı kalmış en son ne zaman şampiyon oldun böyle bakarsan ne başkanın hatalı ne hocam ne futbolcun nede olsa çok büyüksün dimi
    Cevapla
  • Marmara 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle