Emre Belözoğlu açıkladı! "Bırakıyorum"

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu futbolu bırakıp bırakmayacağı konusunda flaş bir itirafta bulundu ve nokta koyacağını söyledi.

Emre Belözoğlu açıkladı! "Bırakıyorum"
Emre Belözoğlu açıkladı! "Bırakıyorum"
GİRİŞ 30.04.2020 14:36 GÜNCELLEME 30.04.2020 14:36
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler’in kaptanı Emre Belözoğlu, adının sürekli olarak teknik heyetle anılması ile ilgili ve geleceğine dair açıklamalarda bulundu

LİG SONU NOKTA KOYACAĞIM

Fenerbahçe’nin teknik heyetinde veya herhangi bir bölümünde görev almanın kendisi için büyük onur olduğuna işaret eden 39 yaşındaki oyuncu, “Gerçekçi olmak lazım. Henüz sezon bitmedi. Ben de bu takımın bir futbolcusuyum ve henüz görevimi tamamlamadım. Lig sonunda faal futbol yaşantıma noktayı koyacağım. En büyük sevdam olan Fenerbahçe’ye bu aşamadan sonra verilecek görev doğrultusunda hizmet etmek istiyorum” dedi.

Lig yarışını da değerlendiren tecrübeli kaptan, “Süper Lig beklentilerimizin dışında gelişti, şampiyonluk şansımız matematiksel olarak sürse de çok azaldı. Bizim hedefimiz kalan tüm maçları kazanıp, ligi üst sıralarda bitirmek. En büyük hedefimiz ise Türkiye Kupası. Kulbundan tutmak üzere olduğumuz kupayı kazanıp, sezonu iyi bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Pazartesi günü idmanlara başlayacaklarını kaydeden Emre, “Salgında eğri aşağıya doğru inmeye başladı. Bu önemli gelişme. Beşiktaş ve bazı takımlar gruplar halinde saha çalışmalarına başladı. Biz de pazartesi gününden itibaren kontrollü bir şekilde saha çalışmalarına başlayacağız” yorumunu yaptı.

39 yaşındaki Emre Belözoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 19 maça çıkarken 1 gol 4 asistle oynadı

EMRE'NİN KARİYERİ

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de toplamda 220 maça çıkarken, Galatasaray'da 132, Başakşehir'de 128, Inter'de 115, Newcastle'da 18, Atletico Madrid'de ise 17 maçta görev aldı. (Fanatik)

YORUMLAR 18
  • küçük esnaf 3 yıl önce Şikayet Et
    devlet futbolculardan teknık dırektörlarden cok vergı almalı avrupa gıbı alsınlar
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    inşallah senin gibi biri bi daha türk futboluna gelmez
    Cevapla
  • Laço 3 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon olamadanmı gidiyosun çok üzüldüm çok
    Cevapla
  • Purtaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihin tozlu raflarına gömüleceksin, devam et edebiliyorsan. Oynadığın dönem Türk futbolunun kaos dönemidir. Nerede kaos varsa hep içinde oldun. Geriye dön bak göreceksin.
    Cevapla
  • Dadaş 25 3 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu kin nefret anlamdım..bu vatanın öz evladı,vatanını seven Inançlı birisi.bu vatana ihanet etseydi her halde bu kadar nefret edilmezdi yahu gs den fb ye gelsin fb den bjk ye gitsin,bjk den ts ye gitsin ne var bunda..tek dert gs den fenerbahçeye gelmesimi zorunuza giden..acaba ??..başakşehirde oynadı bi şey yoktu.fenerbahçeye geldi emre gene hain..fenerbahçenin bu kadar canınızı acıtmasının sebebi ne acaba..fenerbahçede bizim..galatasarayda bizim..trabzonda bizim..beşiktaşta bizim..şu halinize bi bakın taraftar değil sanki birbirimize düşmanız..fenerbahçeyi bitirecez diye Türk futbolunu bitirdiler..avrupada kim var kaç takım var başarı nerde hani..
    Cevapla
  • ÌSMAIL 3 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten kayda deger yazmissiniz gercek aynen öyle tam Isabet saygilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle