İşte F.Bahçe'nin sattığı kombine ve forma sayısı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FBTV'de katıldığı 'Camiaya Sesleniş' programında yeni sezon için satılan kombine sayısını açıkladı.

İşte F.Bahçe'nin sattığı kombine ve forma sayısı
İşte F.Bahçe'nin sattığı kombine ve forma sayısı
GİRİŞ 24.07.2018 23:04 GÜNCELLEME 24.07.2018 23:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Koç'un konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

"UEFA, TFF, loca, konuk takım tribünü ve şeref tribününü çıkınca bizim satılabilir bilet sayımız 40 bin 444. Bugün geldiğimiz noktada biz bu biletlerden 38 bin 716'sını kombine olarak sattık. Satılabilir bilet sayımız 1728. Öğrenci tribününe çok önem veriyoruz. Bitti intibası vardı, hayır bitmedi. Herkesi tribünlere bekliyoruz, biletler sizler için bekliyor."

 

 

Halihazırda geçen sezonun tümünde 46.8 milyon TL' lik bilet satmışız. Biz geldiğimizde son 102 milyon TL'lik satış olmuş, tekrardan teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulu olarak öğrenci tribününde maç izlayeceğiz, buna söz veriyorum.

"FORMA SATIŞLARIMIZ ÇOK İYİ GİDİYOR"

"Fenerium'da iyi gidiyoruz. 2016-2017 yılında büyük düşüşler olmuş. İnşallah ilerde iyi daha iyi olacak. Geçen sene 20.000 forma satılırken, bu sezon 40.000 satıldı. 20.000 adet 3 ayrı iş adamından siparış var. Onlar da geldiğinde 61.000 diyebilirsiniz.

Bu bizim için büyük motivasyon oluyor. Bileklikler %500 satılmış. Biz bu inancı inşallah dik ve duru yapabiliriz umarım, isteğimiz ve arzumuz bu yönde. Fenerium sayacını taraftarlarımızın önerisi üzerine getirdik. Bizim hiçbir şekilde Fenerium'un çalışan bir telefonu yoktur. Telefon alan insanlar bizi arıyorlar, ikaz ediyorlar. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün telefon satışı yoktur.

Fenerium turunu daha heyecanlı yapacağız, her ay çekilişle yönetim locasında maç izleyeceğiz ve forma vereceğiz. Ben stadda bazen hazırlıklar içerisinde gezerken taraftarlara görüşüyorum."

YORUMLAR 9
  • ünal özer 5 yıl önce Şikayet Et
    fanatik fenerbahçeliyim ama şu gün 3,2 katrilyon borcu duyduktan sonra sanırım kulübü herşeyiyle satsanız borç kapanmıyor, 1 milyon forma satsanız her maçın biletlerini 100 katına satsanız her dalda şampiyon olup her kupayı Avrupa da dahil alsanız bu borç kapanmaz, nolacak bu halimiz. Hangi kulübün bu kadar borcu var yaa, yazık ne hallere düşmüşüz. Bu iş 10 bankaya krdei borcu olup ödeyemeyen ama BMW yle gezip marka giyip bol bol yiyip içen birine benziyo. utandım kulübümden
    Cevapla
  • kapak 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi len , utanıyorsan başka kulübe
    Cevapla
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Benficaya elenince fb husran olarak çökmüş olacaklar kombine falan ellerinde kalacak
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    sanane. sen kendi çöplüğünde dolan
    Cevapla
  • Alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    rizeli sen rizespor la ilgilen
    Cevapla
  • rizeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Holigan transfer yapilmadan satilan kobineler elense neolur unutma FENERBAHCE SEVDASI BU
    Cevapla
  • Memoral 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ömrünü ne için harcıyor ne için uğraşıyor toprağın altına girince boşa kürek olduğunu anlarsın
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    senin burada yorum yapmanda boş iş değil mi?
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    fb bile 61.000 forma ile trabzon ile alakalı sayıya ulaşmışlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle