Övgü dolu sözler! 'Çok şey vaat eden bir oyuncu'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Adana Demirspor maçı sonrasında konuştu.

Övgü dolu sözler! 'Çok şey vaat eden bir oyuncu'
Övgü dolu sözler! 'Çok şey vaat eden bir oyuncu'
GİRİŞ 29.11.2017 23:35 GÜNCELLEME 29.11.2017 23:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Adana Demirspor'u 6-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan'ın oynamaması ile ilgili konuşan Kocaman, "Ozan Tufan'ı tercih etmeyişimin nedenini Ozan'a söyledim, nedenini o biliyor" dedi.

Kocaman, kupada çok ciddi bir avantaj yakaladıklarını kaydederken; "Çok, çok büyük bir avantaj olduğu bir gerçek. Her şey olabiliyor, ama çok zor. Ligin sıcak evresinde, 2. maç öncesi ciddi bir rahatlık olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

"DİLERİM ALPER BU DURUMU DEVAM ETTİRİR"

Alper Potuk'un hat-trick performansı için de değerlendirme yapan Kocaman, "Kasımpaşa maçı, devrenin son haftasına kadar giden süreçte net bir geçiş maçı haline geldi. Öndeki oyuncularımızın problemi olmasından dolayı, dilerim Alper bu durumu devam ettirir" diye konuştu.

"NE DURUMDA OLDUĞUNU KESTİRMEK ZOR"

Mehmet Ekici’nin maçta sakatlandığını söylediği anda kendisini oyundan aldıklarını söyleyen Aykut Kocaman, “Ne durumda olduğunu şu anda kestirmek zor. Kas problemi gibi görünüyor. Valbuena’nın hazır hale geliyor olması, bizim açımızdan ilerleyen maçlarda pozisyon bulmak için önemli. Alper’in sezon başındaki görüntüsüne doğru gitmesi, tam da ihtiyaç duyulduğu anda topu içeriye sokma kalitesini yakalaması, Kasımpaşa maçı öncesi artı puan olarak görülebilir” dedi. 

"ÇOK ŞEY VAAT EDEN BİR OYUNCU"

Genç oyuncu Oğuz Kaan’la ilgili de konuşan Kocaman, “Daha önceki dönemimde de genç oyunculara ihtiyaç duyulduğu anda şans vermiştim. Bu daha da devam edecek. Oğuz Kaan çok şey vaat eden bir oyuncu. Özellikle zihinsel olarak çok güçlü. İyi bir yolculuğa başladı ve umarım arkası gelir. Hem kendisi, hem ailesi, hem de Fenerbahçe için umarım iyi olur. Kulübün değerlerini taşıyacak, gelenlere bunu aktaracak ve ileriye taşıyacak köklü oyunculara ihtiyaç var. Onlardan birisi olabilir. Umarım bizi yanıltmaz” diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelişme var hocam, en iyisi Ozan'ı gönder gitsin.Bir de M.Topalı 90 dakika oynatmamalıydın. M:Topal, maç 5-0 son dakikalar ve mücadele aynı, ben bu adamı bunun için seviyorum.
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    genc oyunculara sans verecekmis hadi ordan. senin futbol anlayisini bilmesek yutturacaksin kafanda bir 11 var dünya bir araya gelse ondan vazgecmezsin senin takimlarun 15-16oyuncu ile sezonu bitirir takim yense de yenilsede her mac ayni oyuncular 11 cikar ayni oyuncular ayni dakikada degistirilir
    Cevapla