F.Bahçe'den şok iddialara görüntülü savunma!

Fenerbahçe yönetimi 2 gündür basında çıkan ırkçılık iddialarıyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Yönetim toplantıda muzlu fotoğrafın çekildiği sıralarda Galatasaray takımının sahada olmadığını basına ispat etmeye çalıştı...

GİRİŞ 15.05.2013 15:10 GÜNCELLEME 15.05.2013 15:50
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetimi ırkçılık iddialarına karşı savunmaya geçti. Sarı Lacivertli yöneticiler Deniz Tolga Aytöre ve Ömer Temelli düzenlediği Basın Toplantısında Fenerbahçe'ye yapılan ırkçlık iddialarının Türk futbolu için tehlikeli boyutlara gelebileceklerii kaydetti.

MUZ FOTOĞRAFI SIRASINDA SAHADA GALATASARAY YOKMUŞ

Toplantıda resmi çeken fotomuhabirle, muzlu fotoğrafta yer alan Fenerbahçe taraftarı da konuştu. Muzlu karede yer alan taraftar eylemi gerçekleştirdiği sırada sahada Galatasaray takımınının olmadığını söyledi. Fenerbahçe taraftarının açıklamalarını fotoğrafı çeken fotomuhabir de doğruladı. Ayrıca yayıncı kuruluş kayıtlarından ve fotoğraf makinesinden fotoğrafın çekildiği saat olan 19.06 basına gösterildi. Maç ise 20'de başladığından dolayı Galatasaray'ın fotoğrafın çekildiği saatten yaklaşık 15 dakika sonra sahaya çıktığına dikkat çekildi. Fotoğrafın çekildiği sırada sahada sadece Galatasaray'ın kalecisi Muslera olduğuna vurgu yapıldı görüntülerle basına gösterildi... 

ÖMER TEMELLİ: GALATASARAY'I BEN KARŞILADIM

Toplantının sonunda konuşan Fenerbahçeli yönetici Ömer Temelli ise Galatasaray'ı kendisinin karşıladığını, Terim'i yerine oturtup hoş sohbet ettiğini söyledi. Temelli Galatasaray'ın stattan ayrıldıktan sonra bizi karşılamadılar açıklamalarına anlam veremediğini kaydetti...

 

YORUMLAR 65
  • ankaralı 11 yıl önce Şikayet Et
    güvenlik kamerası görüntüleri. herkesi kandırabilirsiniz ama kendinizi asla; nedenmi?? güvenlik kamerası takılmış kalecinin peşine onunla birlikte dönüyor, nasıl bir kameraysa kaleciye odaklanmış, odaklanan kamera tabiki dar bir çevreyi gösterir en fazla 2 metre kare sahanın diğer bölümleri nerde o zaman kendinizi temize çıkarmak için yapmayacağınız montaj yok sizin, sahi sizin başkan onca gün niye içeride yattı!!!???
    Cevapla
  • Paşalı 11 yıl önce Şikayet Et
    Herkeze hayırlı kandiller. Arkadaşlar işin özünü kaçırıyoruz. Kişiler üzerinden konuşursak bir çözüm bulamayız. Irkçılık bizlerin mayasında yoktur. Bir kaç kişinin yaptığı densizlik topluma maledilmesin. Fanatiklikten uzak yapılan yanlışa hep beraber yanlış dememiz gerekir. Her ailenin içinde Fb lisi, Gs lisi, Bjk lisi ve diğer takımları tutanlar olabilir, şimdi ben kardeşimle kavgamı edeceğim. Onun için aklımıza başımıza alalım, kışkırtmalara ve oyunlara gelmeyelim.
    Cevapla
  • Paşalı 11 yıl önce Şikayet Et
    Yok birbirimizden farkımız. Arkadaşlar sakin olalım, birbirimizi kırmayalım. Olaylara daha geniş pencereden bakalım. Futboldan nemalanan paragözlerin oyunlarına gelmeyelim. Bu olaylardan kimler sorumlu ise onlardan hesap soralım. Dünyanın transfer parasını alıpta işini hakkıyla yapmayan futbolculardan, yanlış transferler yaparak kulübünün paralarını senelerdir sokağa atan yöneticilerden, aynı pozisyon da on tane farklı kararlar veren hakemlerden, takımını batırıp federasyonu kurtarmaya gelenlerden, sporu kardeşlik ve eğlence olarak görmeyen sözde fanatik seyircilerden, zamanında kendi yönettikleri onlarca rezil maç olupta ona buna çamur atanlardan, yorumcu kisvesi altın da, yazılı ve görsel basın da gencecik çocuklar üzerinden nifak tohumları ekenlerden hesap soralım. Daha yazacak çok şey var ama sanırım derdimizi anlatmaya yeter. Şampiyonlar ligi finalini oynayan takımlara bakalım ve ibret alalım.
    Cevapla
  • Furkan Kurnaz 11 yıl önce Şikayet Et
    Muz . Muz sallayınca ne oluyor ki.
    Cevapla
  • selimfirat 11 yıl önce Şikayet Et
    Yeter be yeter. batsın derbiniz. Bir rating yada rekabet adınamemleketi rezil etmek için elinizden geleni arkanıza koymuyorsunuz. Cehennemde zebaniye ihtiyacı olmayan millet fıkrası cuk diye oturmuş. Yani bunu ortaya atan GS'liler Fener ceza alsın diye yapıyorsanız yuh size fertler koca camiayı bağlamaz ama dünyaya rezil oluyoruz toplumun genelinde olmayan birşeyi varmış gibi lanse ediyorsunuz. Ayıpır kin ve nefret tohumları ekmeye devam ediyorsunuz nereye kadar yoksa bir can yetmedi mi? Yapılanlar elbet te çirkin ve verilecek en ağır ceza verilmeli fakat daha ne kadar germeye devam edeceksiniz. Bir susun allah aşkına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle