Valilik kararını açıkladı! Beşiktaş taraftarı Lyon'da olacak mı?

Beşiktaş, Lyon Valiliğinin kararı ile Avrupa Ligi'nde oynanacak Lyon maçında taraftarlarının stada alınmayacağını duyurdu.

Valilik kararını açıkladı! Beşiktaş taraftarı Lyon'da olacak mı?
Valilik kararını açıkladı! Beşiktaş taraftarı Lyon'da olacak mı?
GİRİŞ 07.10.2024 19:11 GÜNCELLEME 07.10.2024 21:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta maçında deplasmanda Olympique Lyon ile karşı karşıya gelecek.

Siyah beyazlılar, Lyon Valiliğinin kararı sonrası Beşiktaş taraftarının deplasman tribünlerine alınmayacağını açıkladı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

"Lyon Valisi, Futbol Takımımızla Olympique Lyon arasında 24 Ekim Perşembe günü OL Stadyumu’nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi müsabakası ile ilgili olarak, taraftarlarımızın stadyuma ve Lyon kentine alınmamasına karar vermişti.

Kulübümüzün söz konusu kararın gözden geçirilmesi için yaptığı girişimler doğrultusunda; Lyon Valiliği, Fransız Emniyeti, UEFA Güvenlik Birimi, Türkiye Futbol Federasyonu Güvenlik Koordinatörlüğü ve Türkiye NFIP’nin katılımıyla gerçekleşen güvenlik toplantısı neticesinde, 2017 yılında yaşanan ciddi olayların tekrar etme ihtimali ve yüksek güvenlik riski nedeniyle Lyon Valiliği’nin aldığı karar kesin olarak onandı.

Olympique Lyon – Beşiktaş müsabakasında taraftarlarımızın deplasman tribününde yer alamayacağını belirtir, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına söz konusu maç için seyahat programı yapılmaması hususunu taraftarlarımızın bilgisine sunarız."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • miroglu 2 saat önce Şikayet Et
    lyon da turkiyeye gince sizde onları tribüne almayın
    Cevapla
  • Özcan 4 saat önce Şikayet Et
    Sizde gitmeyin
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Yahu bu Avrupa ne kadar küstah BJK tarafından mı korkuyorsunuz şuursuzlar İsrail başka yere maç aldırır bunlar böyle yapar bir FN ,li olarak yazıklar olsun UEFA/FIFA Dortmund taraftarı ne kadar güzel söylemiş helal olsun onlara
    Cevapla