Kılıçlar resmen çekildi! Wilfried Zaha'yı kızdıracak sözler

Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage, Gift Orban ve Wilfried Zaha gibi oynamayan isimlerle ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Kılıçlar resmen çekildi! Wilfried Zaha'yı kızdıracak sözler
Kılıçlar resmen çekildi! Wilfried Zaha'yı kızdıracak sözler
GİRİŞ 07.10.2024 22:29 GÜNCELLEME 07.10.2024 22:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1'de Lyon, sahasında ağırladığı Nantes'ı 2-0'lık skorla mağlup etti ve milli araya moralli gitti.

Fransız ekibinde Wilfried Zaha ve Gift Orban gibi tecrübeli isimlerin bu karşılaşmada maç kadrosunda yer almaması dikkat çekti.



"FUTBOLCU OLARAK DEĞERLENDİRMEM ZOR"


Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage, söz konusu isimlere maç sonunda mesaj gönderirken, yaptığı açıklamada, "Oynamayan ya da az oynayan isimlere çok net bir söylemim var. Onlara kendilerini futbolcu olarak değerlendirmenin benim için zor olduğunu söyledim. Onları başka konularda da değerlendirmem gerekiyor, eğer bu konular olmaları gereken profesyonel standartlara uygun değilse... Profesyonellik standartlarında değillerse bu benim için sorun" diye konuştu.

Pierre Sage

Fransız ekibinin Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Zaha, geçtiğimiz hafta Toulose ile oynanan maça ilk 11'de başlamış ve dakikalar 53'ü gösterdiğinde oyundan alınmıştı.

Fildişili futbolcu, hafta arasında Rangers ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında ise maç kadrosunda yer almış ancak oyuna girmemişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Turkoglu 46 2 saat önce Şikayet Et
    Çin con dan parayı söke söke alır
    Cevapla
  • Bir vatandaş 2 saat önce Şikayet Et
    Futbol bunu bırakmış ama bunun haberi olmamış. Bitik.
    Cevapla