Salih Uçan'dan transfer itirafı! 'Beni istediler'

Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaş'a imza atan Salih Uçan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Salih Uçan'dan transfer itirafı! 'Beni istediler'
Salih Uçan'dan transfer itirafı! 'Beni istediler'
GİRİŞ 05.07.2021 18:43 GÜNCELLEME 05.07.2021 18:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yeni transferi Salih Uçan, siyah-beyazlıların gerçekleştirdiği yeni sezonun idmanı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.

İşte Salih Uçan'ın açıklamaları;

Alanya'da güzel iki sezon geçirdim. Beşiktaş forması giyerek Alanya tercihimin ne kadar doğru olduğunu göreceğim. İnşallah iki taraf için de güzel olur. Sakatlıkla ilgili bir sorun kalmadı. Sadece bir iz var. 1 ay sonra geçecek bir şeydi ve tamamen atlattık. Umarım oynayabildiğim kadar oynayıp, takımıma katkı verip, gol ve asist katkısı yapmak istiyorum. Beşiktaş'ın hedefi her zaman kupa kazanmaktır. Benim de hedefim o.

"ATIBA, JOSEF VE OĞUZHAN'LA OYNAYACAĞIM İÇİN ŞANSLIYIM"

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak heyecan verici. Daha önce Roma formasıyla oynamıştım. İnşallah o maçlara çıkar, en güzel sonuçları alıp ülkemizi de gururlandırırız.

Atiba, Josef, Oğuzhan çok büyük oyuncular. Şampiyonluklar yaşadılar kariyerlerinde. Daha önce de takımlarımda dünya yıldızı diyebileceğim oyuncular oldu. Onlarla oynayacak olduğum için şanslıyım. Profesyonelliklerini ve oyun tarzlarını görecek olmak mutluluk verici.

"SERGEN YALÇIN VE ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN BEŞİKTAŞ'I TERCİH ETTİM"

Transfer süreci kolay olmadı. Alanya'da çok güzel 2 sene geçirdim. Kontratım bitince serbest kaldım. Diğer takımlar beni istedi, onlara teşekkür ediyorum. Beşiktaş beni Buca zamanında da istemişti. Şampiyon olması, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması. başında Sergen Hoca'nın olması sebebiyle Beşiktaş'ı tercih ettim.

Kariyerimin başından beri 48 numarayı tercih ettim. Alanyaspor'da 8 numarayı giydim ve bana uğurlu geldi. Beşiktaş'ta da 8 numarayla devam edeceğim.

"ÇİFT YÖNLÜ OYNAYABİLİYORUM"

Ben kariyerimde 6 numara, 8 numara ve 10 numara oynadım. Kendimi en iyi 8 numarada iyi hissediyorum. Çift yönlü oynayabiliyorum. Atak yapmayı ve ceza alanına gitmeyi ve seviyorum kendi ceza alanımdan top çıkarmayı da.

"ŞAMPİYONLUK KAZANMAK İSTİYORUM"

Gelecekteki hedeflerim en başta Beşiktaş formasını sahiplenmek, ilk 11 oyuncusu olmak. Alıp bırakmak değil sonuna kadar götürmek. Sergen Hoca da bu transferde etkiliydi. 2013'te yorum yaparken benimle ilgili güzel sözleri vardı onlar da etkiledi açıkçası. Burada şampiyonluklar kazanmak istiyorum.

"LJAJIC ÇOK KARAKTERLİ"

Adem Ljajic Roma'dan takım arkadaşım. Henüz görmedim kendisini ama çok iyi ve karakterli bir çocuk. İnşallah hep beraber başarılı olacağız.

YORUMLAR 10
  • kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    bjk de oynayamaz,imza attı gs kurtuldu gs ye gelmek için torpilli adam bulmaya çalışan ortamı kızıştırmaya çalışan boş adam
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    adem lahic kisilik sifir sen baska yere bakmissin gardas takim arkadasini satanda onur gurur kisilik bulunmaz bu kadar basittttttt
    Cevapla
  • MATRAX 2 yıl önce Şikayet Et
    Röportajın yarısında kendini övüyor. "Çift yönlü oynayabiliyorsan" biz neden hiç görmedik. Geri gelip top aldığını hiç görmedik. Bu balon defalarca böyle balon oldu ama her seferinde patladı. 10 yıldır bir halt olmamış şimdi mi olacak? Hayrını görün ama tırt bir transfer.
    Cevapla
  • Ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon olmak başarı. Bu tür turnuvaya gitmek başaşarı değeri yok. Ülkeyi iyi temsil edersen ancak başarı sayılır. Bu saatden sonra rezil olmayalım yeter.
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam diyor ki bjkyi şampiyonlar ligi için tercih ettim öyle büyüklüğünden falan değil diyor
    Cevapla
  • ilyas 2 yıl önce Şikayet Et
    misafir evet şanpiyonlar ligi büyüklük bjk avaraj takımı 8 yemekten korkmak gerek
    Cevapla
  • HaldırŞaldır 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Fener gibi büyük takıma gitseydi 7 yıl daha beklerdi…Aaa 8 olmuş pardon ya!
    Cevapla
  • ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    enes kıskanma birader :)
    Cevapla
  • HAFIZ 2 yıl önce Şikayet Et
    vurdu gol oldu
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlar ligine gitmek zaten başlı başına büyüklük değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle