Ahmet Nur Çebi: Böyle sözleşme olmaz!

Abdullah Avcı'nın sözleşmesine isyan eden Ahmet Nur Çebi yönetimi, Fikret Orman'ın üyelikten ihracını istiyor.

Ahmet Nur Çebi: Böyle sözleşme olmaz!
Ahmet Nur Çebi: Böyle sözleşme olmaz!
GİRİŞ 13.10.2020 14:06 GÜNCELLEME 13.10.2020 15:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı çoktan gitti ama krizi kaldığı yerden devam ediyor. Siyah-beyazlılardaki görevine son verildiğinden beri takım çalıştırmayan tecrübeli teknik adam, şu anda yayıncı kuruluşta yorumculuk yapıyor. Avcı'nın tazminatı ise toplamda 36 milyon lira. Elli yedi yaşındaki teknik adamın avukatı geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, Abdullah Avcı'ya Beşiktaş'tan ayrıldığından bu yana hiçbir ödeme yapılmadığını belirtmişti. Bunun üzerine Çebi yönetimi, tazminat konusunda uzlaşmak için Avcı'yı görüşmeye çağırdı. Ancak tecrübeli çalıştırıcının uzlaşmayı reddetmesi şaşkınlığa sebep oldu.

FİKRET ORMAN'IN İHRACI İSTENECEK

Başkan Ahmet Nur Çebi, Avcı ile yapılan sözleşmeyi incelediğinde adeta çıldırdı. Abdullah Avcı'ya tazminatsız istifa hakkı tanınırken, Beşiktaş'ın yüklü miktarda tazminat konusunda çaresiz bırakılmasına büyük tepki gösteren Çebi, önümüzdeki ay yapılacak divan kurulu toplantısında Fikret Orman'ın, görevi kötüye kullanma ve kulübü taksirle zarara uğratmaktan dolayı ihracını isteyecek. Diğer yöneticilerin de bu konuda Çebi'ye tam destek verdiği öğrenildi.

SERGEN YALÇIN'A TAZMİNAT YOK

Abdullah Avcı'ya 36 milyon lira ödemek zorunda bırakılan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde ise çok dikkatli davrandı. Siyah-beyazlı yönetim, görevine son verilmesi durumunda Sergen Hoca'ya en ufak bir tazminat ödemeyecek.

 

 

YORUMLAR 8
  • Avcı avcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen yönetimde değilmiydin ben öyle hatırlıyorum ayın 1 de 1milyoncuk hazırla bankaya yatır ben çekerim ama banka 3bin liradan fazla vermiyor neyse hergün giderim
    Cevapla
  • Real 3 yıl önce Şikayet Et
    Kovmayacaktın ozaman adam işini yapacaktı.Ne güzel dünya istediğin gibi göreve getir istediğin gibi kov.Yabancı hocalarada yapında görelim bakalım,kuruşuna kadar veriyorsunuz.Kendi insanımıza değer vermeyi öğrenelim önce.İşin hukuku bu kardeşim kovuyorsan adamı tazminatınıda ödeyecen.Madem kovuyorsun cebinden öde o zaman.Şov yapmayın kasa kolaylığı yapıyoruz diye.3 kuruş para koyan hemen kulübün sahibi sanıyor kendini .
    Cevapla
  • ay02bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan Fikret Ormanı üyelikten çıkartacağına sorumlu bulunduğu döneme ilişkin ibra edilmeyen mali durumu için mahkemeden hesap sor. Bence şov yapmayın iyi bir duruşunuz var. yapılması gereken belli
    Cevapla
  • 444 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan sende yönetimdeydin ozaman hiç haberin yok gibi davranma avcıyı göndermeseydiniz niye gönderdiniz bak ne değişti ?
    Cevapla
  • Harbci 3 yıl önce Şikayet Et
    O dönemde as başkan ahmet nurkeçimiydi yanlışmı hatırlıyoruz,şimdi ahmet nurtekemi olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle