Yılın takası! Portekiz basını duyurdu

Forvet arayışını sürdüren Beşiktaş'ta gündem Aboubakar. Portekiz basını siyah beyazlıların Aboubakar için Porto'ya takas teklifinde bulunduğunu iddia etti.

Yılın takası! Portekiz basını duyurdu
Yılın takası! Portekiz basını duyurdu
GİRİŞ 03.08.2018 16:29 GÜNCELLEME 03.08.2018 16:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş 2016-2017 sezonunda Porto'dan kiraladığı Vincent Aboubakar'ı tekrar kiralamak için çok ısrarcı. Correio da Manha'nın haberine göre Porto'nun bu oyuncuyu 20 milyon Euro'nun altında bir değere satmama inadı bu transferin gerçekleşmesinin önündeki en büyük engel. Fakat Pepe'yi de bu alışverişe dahil ederek 20 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini düşürebilir Dragonlar.

PEPE PORTO'YA GİTMEYE SICAK BAKIYOR

 

 

Bu arada 35 yaşındaki Portekizli savunma oyuncusu Pepe de Real Madrid kariyerine başlamadan önce formasını giydiği Porto'ya tekrar dönmeye oldukça sıcak bakıyor.

Teknik Direktör Sérgio Conceição; Marcano'nun ayrılığı sonrası Reyes'inde olası ayrılığı ve Mbemba'nın sakatlığı sebebiyle stoper bölgesi için Porto yönetiminden transfer talebinde bulunduğu iddiaları daha önce spor basınına da yansımıştı. Aboubakar Kartal formasıyla 38 maçta 9 gol kaydetmişti. (Fotomaç)

YORUMLAR 9
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Abuobakar genç ve en iyi zamanlarında Pepe yaşlı ama tecreübesi ve önemi abudan daha çok oyunculara çok katkısı olacak pepenin kalmadı bence daha iyi
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    pepe kalmalı bu takıma varlıgıyla kalite katıyor
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Boşversenize siz! 10 tane Aboubakar, 1 tane Pepe etmez.
    Cevapla
  • adamın dibi 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok pepe kalmalı
    Cevapla
  • ali veli 5 yıl önce Şikayet Et
    38 maçta 9 gol atan bulunmaz Hint kumaşı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle