İspanyollar, Beşiktaş'ın panterini izledi!

İspanya Milli Takımı yetkilileri, Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Fabri'yi Olympiakos maçında izledi.

İspanyollar, Beşiktaş'ın panterini izledi!
İspanyollar, Beşiktaş'ın panterini izledi!
GİRİŞ 17.03.2017 12:01 GÜNCELLEME 17.03.2017 14:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon başı geldiği Beşiktaş'ta formuyla kaleyi Tolga Zengin'den devralan Fabri, ülkesi tarafından takibe alındı. 31 yaşında olmasına karşın henüz hiç A Milli formayı giymeyen oyuncuyu izlemek için dün İspanya milli takımından bir yetkili Vodafone Arena'ya geldi. 

Bu sezon 32 maçta oynayıp kalesinde 30 gol gören Fabri'nin milli takımda olması bekleniyordu ancak teknik direktör Julen Lopetegui, Fabri'yi milli takım kadrosuna almadı.

Zaferin mimarlarından...

Kritik anlarda kritik kurtarışlara imzasını atan İspanyol eldiven, Olympiakos karşısında özellikle ikinci yarıda kritik iki kurtarış yaparak, zaferin mimarları arasına girdi.

Beşiktaş’ın, Olympiakos karşısında 10 kişi kalmasının ardından yürekler ağızlara gelmişti. Yunanlılar, özellikle Aboubakar’ın atılmasının ardından ikinci yarı kalemizde daha tehlikeli ataklarla geldi. İşte bu anlarda devreye giren isim kaleci Fabri’ydi. Bu sezon gösterdiği performansla Siyah-Beyazlılar’ın hem ligde hem de Avrupa’da başarılı olmasında büyük pay sahibi olan Fabri, ilk yarıda kalesine gelen atakta Adriano’ya topun çarpması sebebiyle golde çaresiz kaldı. İkinci yarı ise kalesine gelen iki topta da gole izin vermeyen Fabri, tribünlerden büyük alkış aldı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 1
  • gardenaga 7 yıl önce Şikayet Et
    senol gunes oyunculari gelistirio
    Cevapla