Fikret Orman'dan açıkladı! 'Transferden vazgeçtik'

Beşiktaş Başkanı, siyah beyazlıların transfer gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'dan açıkladı! 'Transferden vazgeçtik'
Fikret Orman'dan açıkladı! 'Transferden vazgeçtik'
GİRİŞ 19.06.2016 11:06 GÜNCELLEME 19.06.2016 17:16

Orman, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada "Biz şampiyon takımız. Oturmuş ve dengeleri kurmuş bir kadromuz var. Dikkatli olacağız. Çok oyuncuya ihtiyacımız yok. Atiba başta olmak üzere başarıda pay sahibi olan oyuncularımızı göndermek gibi bir niyetimiz yok." dedi.

GLIK'TEN VAZGEÇTİK

Savunmaya yapacakları takviyeler hakkında konuşan Orman, "Marcelo ile yeniden anlaştık. Kaliteli ve hızlı bir stoper daha istiyoruz. Kamil Glik bu özelliklere sahip. Ama bonservisi için istenen 8 milyon avro nedeniyle ondan vazgeçtik. Serdar Aziz ve N'koulou da listemizde. Şenol Güneş, Serdar konusunda daha istekli. Görüşmelerimiz sürüyor." ifadelerini kullandı.

GÖKHAN GÖNÜL'DEN HABER BEKLENİYOR!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile anlaşıp anlaşmadığına da açıklık getiren Orman, "Daha önce de söyledim. Gökhan Gönül'ü takımımızda görmek isterim. Fenerbahçe'nin ona ne önerdiğini bilmiyorum. Ama gazetelerde çıkan rakamlar doğruysa biz daha azını önerdik. Karar tabii kendisinin. isterse gelir imzayı atar." dedi.

"GÖKHAN TÖRE VE ATIBA'YI SATMIYORUM"

Orman, West Ham United'a transferleri gündemde olan Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson ile ilgili olarak da "Bilic, Atiba için 3 milyon avro önerdi. Ona teşekkür edip bu teklifi reddettik. Atiba'nın bizimle bir yıl daha sözleşmesi var. Sözleşmesini uzatmak isterse zam yapar uzatırız. Gökhan Töre'yi ise satma konusunda istekli değilim. Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını istiyorum. Bir oyuncuyu satmam için hem kafama hem kasama yatacak. Gökhan iyi oyuncu ama seneye daha iyi fiyata da satabilirim. Onu isteyen iyi bir arayı gözden çıkartmak zorunda." şeklinde konuştu.

GOMEZ KALACAK MI?

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı henüz belli olmayan Mario Gomez'e de değinen Orman, "Kalmasını istiyoruz. Sürekli görüşüyoruz. Şu anda kalacağını düşünüyorum. Ama zamanı geldiğinde alternatifleriyle de görüşürüm." dedi.

Yeni bir kaleci almak istediklerini de söyleyen Orman, "Tolga ve İsmail ile anlaştık. yabancı bir kaleci de almak istiyoruz. Boyko'yu iyi bir bedele satmak ya da kiralamak istiyoruz. Ospina'yı transfer etmek istedik. Ama maliyeti çok yüksek. Başka alternatifleri düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.