Ergin Ataman'dan Final-Four mesajı!

18 yıl sonra EuroLeague'de Final-Four'a yükselen Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, Barcelona galibiyetinin ardından konuştu.

Ergin Ataman'dan Final-Four mesajı!
Ergin Ataman'dan Final-Four mesajı!
GİRİŞ 01.05.2019 22:25 GÜNCELLEME 01.05.2019 23:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

THY EuroLeague'de Barcelona'yı yenerek 18 yıl sonra Final-Four'a kalan Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, Final-Four'a yükselmelerinin ardından konuştu.

 

 

Barcelona galibiyetini değerlendiren Ergin Ataman, ''Kazanmamız gerekiyordu, Türk taraftarlar için kazanmamız gerekiyordu, buradaki herkes için kazanmamız gerekiyordu. Herkesin kalbi bizimle beraberdi, bunu biliyorum. Gurur duyuyorum oyuncularımla, her dakika savaştık. Öncelikli hedefimiz play-offa kalmaktı. Anadolu Efes geçen sezon EuroLeague'in sonuncusuydu. Adım adım gittikten sonra oynadığımız oyun bize güven verdi. Barcelona yıldızlar topluluğu, maçı bırakmayan oyuncular. Başında da çok deneyimli bir koç var. Çok heyecanlıyım, çok gururluyum. İyi basketbolun yanında mücadele eden bir Anadolu Efes takımı basketbolseverle buluştu. Biz bunu hak etmiştik ve hak ettiğimiz Final Four ile buluştuk.'' sözlerini kullandı.

''FENERBAHÇE, AVRUPA'NIN EN BÜYÜK TAKIMI''

 

 

Final-Four'da Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak olmalarını da değerlendiren tecrübeli başantrenör, ''Fenerbahçe, Avrupa'nın en büyük takımı ve Avrupa'nın en iyi koçu Obradovic'e sahipler. Umarım Vitoria'da tüm Türk taraftarlar mutlulukla bu yarı finali kutlar. Bu sezon Fenerbahçe ile oynadığımız 3 maçı kaybettik, 3 maçı kazandık. Orada da o gün, hangi takım hak ederse final oynayacak. Bizden önce Final Four'a kalan Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nı ve meslektaşım Zeljko Obradovic'i tebrik ediyorum.'' dedi.

YORUMLAR 2
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    E. GÜLER kardeşim. Nefret kişinin aklını alır. Gönlünü öldürür. Fanatizmi bırak ve tebrik etmeyi öğren. GS li minik futbolcuların Belçika'da FB li minik futbolcuları desteklediği gibi sen de kalbine iyilik tohumları ek. Unutma kalbinde sevgiyi beslersen büyürsün nefreti beslersen küçülürsün.. Önümüz Ramazan. Şimdiden mübarek olsun.
    Cevapla
  • E.GÜLER 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söyülüyorsun .......FB.düşmanlarından birisisin
    Cevapla