İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!

Taraftardan kaçarak bir iş yerine sığınan gence esnaf sahip çıkınca, Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı. Tekme ve yumrukların yanı sıra sandalyelerin havada uçuştuğu kavga kameraya yansıdı.

GİRİŞ 28.04.2024 23:58 GÜNCELLEME 29.04.2024 02:54
Bu Habere 250 Yorum Yapılmış

Trendyol 1 Lig'in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor'un ardındın Süper Lig'e çıkan ikinci takım olmuştu. Maçın bitiminden itibaren binlerce taraftar doyasıya takımlarının bir üst lige çıkışını kutlarken, akşam saatlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi’nde kavgalar yaşandı. İddiaya göre, kalabalık Göztepe taraftarının kovaladığı bir genç, Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan bir iş yerine sığındı. Bunun üzerine iş yeri çalışanları da içeri girerek genci darp etmek isteyen taraftarlara engel oldu. Bir süre aralarında sözlü tartışma yaşanan taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasından bir anda kavga çıktı.

Motosikletle kavganın arasına dalıp, kaskıyla vurmaya başladı

İş yeri çalışanları ile kalabalık Göztepe taraftarları arasında çıkan kavga, anbean cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde; iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında sözlü tartışmanın ardından kavga çıktığı ve taraftarlar ile iş yeri çalışanlarının birbirlerine sandalye fırlattıkları, bu esnada kavganın arasına motosikletiyle dalıp bir kişiye çarpan motokuryenin ise kaskıyla çarptığı kişiye vurduğu, o esnada iş yerinin önündeki masada bulunan müşterilerden küçük bir kızla yanındaki kadının kavganın ortasında kaldığı yer aldı.

Öte yandan, yine aynı caddede taraftarların kendi aralarında yaptıkları bir başka kavga ve kavga esnasında kabalalık bir grubun yere düşürdükleri şahsa tekmeler attığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kalabalık grubun dağıldığı öğrenildi.

Olaylar sonrası 6 kişi gözaltına alındı

İzmir'in Konak ilçesinde Göztepeli taraftarların kutlamaları sırasında çıkan kavgada bir kişi yaralandı, 6 kişi gözaltına alındı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 250
  • Zafet 2 hafta önce Şikayet Et
    Enayiler !
    Cevapla
  • Teröristler Grubu 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah'ın belası Sizin ve koruyucularınızın üzerinize olsun 2 ayaklı itler ve onları korumak için 4 ayaklılara katliam için anıranlar...
    Cevapla
  • İsm 2 hafta önce Şikayet Et
    İzmir in medeniyeti ilericiliği maçta yenilinceye kadarmış.
    Cevapla
  • Alper Çağlar 2 hafta önce Şikayet Et
    Göztepeyi lig başlamadan ligden hemen düşürün.
    Cevapla
  • Göztepeli 1 hafta önce Şikayet Et
    Baska bir arzun
    Cevapla
  • alo 2 hafta önce Şikayet Et
    Taraftar birbirini yesin, uyanık patronlar milyon dolarları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle