Kadro dışı kaldı! Galatasaray transfer için harekete geçti

Sol bek transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray, Lyon'da ilk 11'de düşünülmeyen ve son oynanan lig maçının kadrosuna alınmayan Nicolas Tagliafico için devreye girdi.

GİRİŞ 27.08.2024 11:34 GÜNCELLEME 27.08.2024 11:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, uzun süredir kadrosuna sol bek takviyesi yapmak için uğraşıyor.

Derrick Köhn'ün istikrarlı olmayan performansı sonrası yönetimden sol bek transferi talep eden Okan Buruk'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Sarı-kırmızılı ekip için Fransız basınından dikkat çeken bir iddia geldi.

Footmercato'da yer alan habere göre; Galatasaray, sol bek transferi için önceliği Arjantinli Nicolas Tagliafico'ya verdi.



SON MAÇ KADROSUNA ALINMADI


Haberde Tagliafico'nun, Lyon'un ligde son oynadığı maçta kadro dışı bırakıldığı hatırlatıldı.

31 yaşındaki futbolcu, Lyon ile sözleşmesinin son yılına girdi.

Geride bıraktığımız sezon Ligue 1'de 25 maça çıkan Tagliafico 3 gol, 2 asistlik skor katkısı vermişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Daha yaslisi yokmuydu
    Cevapla
  • Doğrucu 2 hafta önce Şikayet Et
    Bilinçsiz programsız hedefsiz gelişigüzel transferler oliveira kenarda bekliyor Ondan yararlanmaya çalışsanız daha iyi değil mi
    Cevapla
  • Metin4u 2 hafta önce Şikayet Et
    Arkadas Nanteste 17 yasinda bir forvet var... 20 milyon ver al... 31 Yasinda kardoya gieremeyen bu cöpmü GS ye gelecek ... Kocaman yalan
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Elin kadro dışı bıraktığı adamdan sana ne fayda gelecek
    Cevapla
  • Doğrucu 2 hafta önce Şikayet Et
    Kadroya giremeyen adamı transfer mi edecekler, jelert dediler, hikâye. Başarının büyümemesinin en önemli nedeni başarısız transferlerdir. İyi transferi de ekonomik nedenlerle satıyorlar, sonra ara dur. Yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle