Arda Güler'e sürpriz talip! Real Madrid'den jet hızında yanıt

İtalyan ekibi Milan, Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak için Madrid temsilcisine teklif yaptı. İspanyol devi ise bu teklifi direkt olarak reddetti.

Arda Güler'e sürpriz talip! Real Madrid'den jet hızında yanıt
Arda Güler'e sürpriz talip! Real Madrid'den jet hızında yanıt
GİRİŞ 09.07.2024 21:35 GÜNCELLEME 09.07.2024 21:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Real Madrid'de forma giyen milli yıldızımız Arda Güler'e Avrupa devinden sürpriz bir teklif geldi. İspanyol ekibi ise bu teklife hemen yanıt verdi.

MİLAN KİRALAMAK İSTEDİ

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; EURO 2024'te adından sıkça söz ettiren milli yıldıza son olarak Milan talip oldu. İtalya temsilcisinin daha önce Brahim Diaz'a yaptığı gibi 19 yaşındaki futbolcu için de satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yaptığı öne sürüldü.

HİÇ DÜŞÜNMEDEN REDDETTİLER

Öte yandan İspanyol devinin bu teklife yanıtı gecikmedi. Haberde; Madrid yönetiminin Arda Güler gibi bir futbolcunun takımdan ayrılmasını düşünmediği ve teklifin direkt olarak reddedildiği öne sürüldü.

ARDA'NIN PERFORMANSI

Uzun süren sakatlığını atlatan ve geçen sezonun ikinci yarısında forma şansı bulan 19 yaşındaki genç yetenek, Real Madrid formasını 5'i ilk 11 olmak üzere toplamda 12 maçta giydi. Arda, bu karşılaşmalarda aldığı kısıtlı süreye rağmen 6 gol atmayı başardı. A Milli Takımımız ile EURO 2024'te de boy gösteren Arda, 5 maçlık süreçte 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

KAYNAK: HABERLER.COM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Ali kartal 2 hafta önce Şikayet Et
    Barcelona 70 milyon euro istiyor. Bence Barcelona git. Arda Barcelonaya gitse Messi gibi oturmaz 11e oynayacaksın Barcelonada saha orta oyuncu yok.. Barcelonaya girse arap en zengin 1 milyar euro alabiliyor. Real Madrid bırakmazsa artık oyuncular çok var 11de fazla oynamayacak..
    Cevapla
  • Kızıl Elma 2 hafta önce Şikayet Et
    Barcelona alsa, Yamal ile oynasalar güzel olurdu..
    Cevapla
  • İbrahim 2 hafta önce Şikayet Et
    Arda Madrid deki en iyi tekniğe sahip oyuncu. Madrid onu bırakmaz.
    Cevapla
  • Hüseyin- 2 hafta önce Şikayet Et
    FIFA yi nerenden cikardin cocuk ?
    Cevapla
  • Gerçekler 2 hafta önce Şikayet Et
    Mbabpe varken zaten yedek kalacak. Milan'da oynamak yedek kalmaktan iyidir, Milan köklü bir kulüp, bence gitmeli, İtalyan futbolu çok sert geçiyor, buda onu daha güçlü hale getirir.
    Cevapla
  • Ali Veli 2 hafta önce Şikayet Et
    FIFA nereye gitmesini istiyorsa oraya gönderir Melih e yanlış yaptılar oyunu yazanlar bozarlar .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle